Oglaševanje
917 ogledov

Presenečenje! V petek peti kulinarični večer

tic kamnik
1/10
Četrti kamniški kulinarični večer, 28. julija, ni bil zadnji. Zaradi velikega zanimanja so dodali še enega. Označite si 4. avgust.

Poletne vikende je zelo dobro začeti z dobro hrano ob spremljavi prijetne glasbe in v sproščenem vzdušju. Tako se je trend ulične kuhinje preselil tudi v Kamnik in v teh tednih nasitil in razvedril ogromno obiskovalcev. Zato bo prireditev potekala tudi prihodnji petek in potem še teden dni kasneje.

V petek, 28. julija, je potekal že četrti kamniški kulinarični večer in sicer, kot že ves čas, v parku Evropa. Park se je spremenil v udobno jedilnico z ležalniki, mizicami in prijetnim ambientom. 

Kamniški kulinarični večeri potekajo ob petkih na istem kraju, v Parku Evropa, ob istem času, od 17. ure dalje. Na stojnicah se obiskovalcem predstavijo gostinski ponudniki, ki ves večer skrbijo za vaše brbončice. Vse to pa poteka ob spremljavi prijetne glasbe. Prvi večer so navdušili Kvatropirci in Ognjeni muzikantje, na drugem so za glasbo poskrbeli duo Uroš in Tjaša ter Manca Berlec, na tretjem pa Soul, Jazz in Jaz.

okusi Kamnika | Avtor: Anže Petkovšek Okusi Kamnika - kulinarični dogodek v Kamniku. Anže Petkovšek
Nova ulična kuhinja z glasbeno spremljavo se je v Kamniku dobro prijela. Pravzaprav se je prijela tako dobro, da se je Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik odločil, da zaradi izjemnega zanimanja pripravi še en dodatni kulinarični večer in sicer 4. avgusta. »Veseli smo, da so obiskovalci prireditve zadovoljni. Ker pa smo v teh tednih slišali veliko pohval ter bili deležni veliko povpraševanja, zakaj takšni večeri samo julija, smo se odločili, da pripravimo še en dodatni večer. Zato ne samo vsak petek v juliju, ampak tudi 4. avgusta od 17ih dalje vljudno vabljeni v Park Evropa. Glasbeni gost pa naj zaenkrat še ostaja skrivnost,« pravi direktorica Zavoda za turizem, šport in kulturo Božena Peterlin.

Petkov večer, dobra hrana, prijetna glasba in sproščeno vzdušje so odlična kombinacija. Na Kamniških kulinaričnih večerih lahko poskusite različne jedi in ker se k dobri hrani prileže tudi kozarček dobrega piva, boste na kulinaričnih večer lahko spili tudi kamniško pivo.

Glavna sestavina vsake kuhinje na odprtem je druženje, zato bodite del kulinaričnega dogajanja v Kamniku tudi vi. Verjemite nam, brbončice vam bodo hvaležne.