Oglaševanje
2976 ogledov

Prihaja Black Friday, nakupovalna mrzlica v modni divjini

1/8
Modiana
Bliža se 24. november, petek, ki je po svetu znan po vrtoglavih popustih in norih nakupovalnih dogodkih.

Imate dogodek že zabeležen v svojem koledarju in mrzlično pripravljate svojo taktiko, kako se najbolj pametno izogniti gnečam v trgovinah?

Stereotipno prepričanje pravi, da so sivi, mrzli in deževni novembrski dnevi narejeni za pohajkovanje po nakupovalnih središčih, pregledovanjem že skoraj božično okrašenih izložb, brskanjem za udobnimi puloverji, toplo obutvijo in usnjenimi modnimi dodatki med policami. Se ne bi raje zavili v toplo odejo, si natočili skodelico najljubšega čaja, se izognili predpraznični gneči in z nakupi opravili kar iz udobja domačega kavča?

 | Avtor: Modiana Modiana

Če v iskalnik vpišete ključni besedi »black friday«, hitro ugotovite, da gnečo v nakupovalnih središčih lahko kar preskočite. Še več, če se prijavite na prave newsletter sezname, vas ugodnosti kar same poiščejo. Vse, kar je potrebno storiti, je, da jih še pravočasno ulovite.

V spletni trgovini z oblačili Fashion Hunter pripravljajo Black Friday vikend nakupov, v kateri ponujajo kar 50% popusta na vse izdelke. Lovljenje modnih trendov še nikoli ni bilo lažje. Na enem mestu najdete modne kose vodilnih svetovnih blagovnih znamk kot so Fracomina, Gerry Weber, s.Oliver, Only, Lee Cooper, Jack & Jones in druge znamke, ki bodo dopolnile zbirko vaše naslednje modne trofeje.

Poleg dostave na dom Fashion Hunter ponuja tudi možnost, da kose, ki ste jih naročili prek spleta, pomerite v najbližji poslovalnici Modiana. 50 % popust v spletni trgovini velja od petka, 24. novembra, do nedelje, 26. novembra. Sezona lova na popuste je odprta!