Oglaševanje
43 ogledov

Prihranite dragoceni čas

mercator Žurnal24 main
Še en dan, poln obveznosti. Zvečer pa pridejo na obisk še prijatelji. Že zjutraj je bil hladilnik prazen in nujno bi morali v trgovino po prigrizke, ki jih boste ponudili. Hitenje iz službe, vožnja do trgovine v prometni konici … ali mogoče obstaja druga rešitev?

Ko si mlad, je življenje polno druženja: služba, prijatelji, hobiji, druženja ob koncu tedna, čez vikend izlet, vmes kino ali obisk dobrega koncerta. Večina uživa tudi v nakupovanju, vendar včasih enostavno zmanjka časa za vse.

Rešitev, ko vam zmanjkuje časa za nakupe

S tem izzivom smo se soočili pri Mercatorju in pripravili priročno rešitev. V prenovljeni in obogateni spletni trgovini boste z enostavnim in preglednim nakupovanjem izbirali med več kot 6000 izdelki. Pestra izbira zadovolji vse želje vse nakupe lahko enostavno opravite kar prek spleta. Na urejeni spletni strani vas čaka vse od svežega sadja in zelenjave do slastnih prigrizkov.

 Pester izbor živil tudi na spletu

Poenostavljen spletni nakup je prilagojen vsem, ki cenite svoj čas, vendar se niste pripravljeni odpovedati kakovosti. Nakup lahko opravite v treh korakih.

Najprej pobrskajte v spletni trgovini in izberite izdelke, ki jih imate na nakupovalnem seznamu. Med njimi so posebej označeni tudi tisti, ki imajo bolj privlačne akcijske cene ali druge ugodnosti.

Enostaven prevzem izdelkov

Drugi korak vključuje plačilo, ki ga lahko opravite tudi s Pika kartico, in izbiro prevzema. Nakup zaključite s plačilom, hkrati pa se odločite tudi za način prevzema.

Izbirate lahko med novo storitvijo Klik in dvig, kjer izdelke prevzamete na eni od petih točk v Sloveniji (Hipermarketi v Ljubljani na Šmartinski, Mariboru, Celju, Kranju in Kopru).

Druga možnost pa je že uveljavljena storitev Klik na dom. V tem primeru nam zaupate uro prevzema in naši dostavljavci se vam bodo ob dogovorjeni uri potrkali na vrata ter predali nakup.

Tretji oziroma zadnji korak je prevzem izdelkov. Hitro in enostavno.

Posebna ugodnost – le do 15. maja

Prenovljena spletna trgovina je prilagojena sodobnemu življenjskemu ritmu in vam bo v veliko pomoč pri načrtovanju dnevnih obveznosti – najsi gre za službene ali družabne. Preizkusite jo in se prepričajte v njeno priročnost.

Izkoristite tudi posebni promocijski kodi za brezplačen dvig ali brezplačno dostavo. Uporabite kodi  KLIKDVIG ali KLIKDOM, samo do 15. maja!*

*Pri nakupu nad 20€