Oglaševanje
27 ogledov

Prijavi se na zdravo hujšanje v Zagrebu in Ljubljani!

maline Žurnal24 main
Pridruži se akciji Zdrave Krave, ki organizira sedemtedensko šolo zdravega hujšanja v Zagrebu in Ljubljani.

Na hrvaškem portalu Zdrava Krava se začenja nova sezona zdravega hujšanja, ki bo potekalo sedem tednov. To sezono pa prinašamo novost: hujšanje prvič organiziramo tako na Hrvaškem kot v Sloveniji. Sponzor projekta je Sensilab z izdelkom Malinie.

Iščemo Hrvatico in Slovenko!
V zimski akciji Zdravo hujšanje z Malinie iščemo Hrvatico in Slovenko, ki bosta ob podpori strokovnjakov z Zdrave Krave skupno stopili v boj s kilogrami. Vse aktivnosti se bodo odvijale tako v Zagrebu kot Ljubljani, kandidatke pa se lahko prijavite prek tega obrazca.

Po končanem razpisu bomo finalistke povabili na razgovor, ki bo potekal osebno ali prek Skypa.
Izbrani kandidatki bosta prejeli celovito analizo nutricionistov iz svetovalnice Vitaminoteka in prilagojene prehranjevalne načrte. Trening bosta izvajali pod nadzorom osebnega trenerja za fitnes, psiholog Hrvoje Maleković pa ju bo spremljal in spodbujal ob padcu motivacije in pomanjkanju volje.

Sedem tednov zdravega hujšanja
Redno bomo spremljali telesno težo kandidatk in z njima pred vstopom v projekt podpisali pogodbo. Projekt bo trajal sedem tednov, v tem času pa bodo lahko bralci Zdrave Krave spremljali njun napredek in nasvete strokovnjakov za zdravo hujšanje.
Sponzor projekta Zdravo hujšanje z Malinie je Sensilab. Kandidatkama bo omogočil, da v času projekta hujšata z izdelkom Malinie, ki vsebuje malinove ketone, izvleček grenke pomaranče in čaja mate, ki pomagajo pri izgorevanju maščob in urejajo presnovo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.