Oglaševanje
41 ogledov

Prisloni in plačaj!

NLB 2 Žurnal24 main
To je plačevanje pri katerem vam ob nakupu na prodajnem mestu kartice ni več treba vstaviti v režo terminala POS. Kartico le prislonite na označeno mesto, počakate na zvočni in/ali svetlobni signal in nakup je opravljen. Hitro, enostavno in varno.

Pomembna prednost brezstičnega plačevanja je tudi ta, da v primeru nakupov do 15 evrov vnos številke PIN ne bo več potreben, nakupe nad 15 evrov pa boste še vedno potrdili s številko PIN. Če boste nakupe opravljali na prodajnih mestih, ki ne omogočajo brezstičnega plačevanja, pa boste nakup, ne glede na višino zneska vedno potrdili s številko PIN ali podpisom. 

Brezstično lahko plačujete na prodajnih mestih v Sloveniji in tujini, ki so ustrezno tehnološko nadgrajena s terminali POS za brezstično plačevanje. Tovrstna prodajna mesta pa lahko poiščete tudi prek mobilne aplikacije MasterCard Nearby ali MasterCard PayPass Locator. 

Ob prejemu vaša kartica še ne bo omogočala brezstičnega plačevanja. Po opravljenem prvem nakupu na terminalu POS, s čipom in vnosom številke PIN, ali po vpogledu v stanje na bankomatu, boste ostale nakupe lahko plačevali tudi brezstično. 

Več informacij: www.nlb.si/brezsticno