Oglaševanje
1187 ogledov

Prost večer za mame v kinih Cineplexx

1/12
cineplexx
Včeraj zvečer so si mame v vseh Cineplexx kinih privoščile prost večer. Odštekana komedija MAME NA VEČERJI (Fun Mom Dinner) je bila odlična izbira za druženje s prijateljicami.

Pravega ženskega večera so se v družbi svojih prijateljic v kranjskem Cineplexxu udeležile tudi slovenske blogerke Ana Žontar Kristanc (Anina kuhinja), Maja Murič (Misija: Mamica) in Neya Mramor Peron (Mladost, pleničke in družina). Video blogerka Tjaša Deu pa je obisk kina izkoristila za družene z mamo.

Celotno galerijo si lahko pogledate na FB Cineplexx Slovenija

Za dobro vzdušje na Ladies nightu je skrbela moderatorka Azra Selimanovič. Srečni izžrebanki sta se razveseli darilnega paketa Bocassy ter dišave Playboy VIP. Že tradicionalno so Kranjčanke po filmu poklepetale in delile filmske vtise. Catering Miha Chef je poskrbel za okusen finger food ob kateremu se je lepo prilegel kozarec penine iz Radgonski goric.

 | Avtor: Cineplexx Cineplexx

Do konca leta bosta v okviru dogodkov Ladies night prikazana še dva filma; Poredne mame 2: Božič (2. november) in Prava nota 3 (20. december).

Zveste obiskovalke, imetnice Cineplexx Bonus kartice, ki si bodo ogledale vse filme iz paketa bodo na zadnjem dogodku prejele brezplačno darilo - Ladies night meni ter malo penino iz Radgonskih goric. Vstopnice za oba Ladies night dogodka so že v prodaji.

 | Avtor: Cineplexx Cineplexx