Oglaševanje
4 ogledov

Prvomajski oddih v Bolu na Braču

BLUESUN Žurnal24 main
Na morju je pomladno sonce še toplejše, morski zrak pa je znano zdravilo za dihalne težave in stresni vsakdan.

V Bluesun hotelu Elaphusa**** v Bolu na Braču, ki je od priljubljene plaže Zlatni rat oddaljen le deset minut hoje, se boste lahko v obdobju od 26. aprila do 5. maja štiri dni razvajali za 975 kun (približno 128 evrov) na osebo - cena med drugim vključuje tri polpenzione, različne športne dejavnosti, sodobne storitve wellnessa z naravnimi morskimi sestavinami, organiziran izlet ter dalmatinsko gala večerjo ob klapski glasbi in degustacijo vrhunskih bolskih in braških vin.

Tretmaji z naravnimi sestavinami iz bližnjega morja

Prednost tretmajev Thalasso wellnessa v hotelu Elaphusa****, ki je s 4.000 kvadratnimi metri eden izmed največjih na Hrvaškem, je uporaba naravnih sestavin iz neposredne okolice: zelišč, morske vode, morskega blata in alg. Kopeli s svežo morsko vodo, segrete na telesno temperaturo, omogočajo optimalno vpijanje mineralov in zdravilnih sestavin, medtem ko je vdihavanje morskega zraka tradicionalno zdravilo za dihalni sistem, obenem pa zmanjšuje stres in sodobno napetost.

Morska voda je sveža najdlje 24 ur

Najbrž marsikdo ne ve, da morske vode, ki je bogata z minerali in živimi organizmi (planktoni), ne moremo umetno izdelati in konzervirati. Sveža ostane najdlje 24 ur. Vdihavanje morskega aerosola (delci snovi v zraku) poleg protistrestnih koristi in blaženja težav z dihalnim sistemom pomaga tudi pri spoprijemanju z alergijami.

Dalmatinski bife ob klapah in izvrstnih vinih

Posebna ponudba vključuje tri nočitve v dvoposteljni sobi z zajtrkom in večerjo v slogu buffet show cooking, neomejeno uporabo fitnesa in Thalasso wellness oaze (zunanji in notranji bazeni ter whirpooli z ogrevano morsko vodo, finska, infrardeča in turška savna, soba za relaksacijo z ogrevanimi keramičnimi ležalniki in rimske savne), eno uro indoor golfa v obdobju namestitve, nordijsko hojo, aerobiko, vodno aerobiko, kinezoterapijo, sprehod do Zmajeve jame z razlago zgodovine otoka, voden obisk dominikanskega samostana in umetniške galerije Branko Dešković, eno dalmatinsko gala večerjo (bife) v hotelu ob klapski glasbi in eno vinsko degustacijo (tri vrste vina Stina iz braškega in bolskega vinorodnega območja) v Vinariji v Bolu in razgled vinske kleti z vodičem ter brezplačno parkiranje in uporabo brezžičnega interneta.

Termin lahko rezervirate takoj prek spletne strani www.bluesunhotels.com, elektronske pošte reservations@bluesunhotels.com ali telefona + 386 1 32 04 510.