Oglaševanje
21 ogledov

Radio Študent predstavlja: Festival Tresk #9

Klemen znorel Kino Šiška! Katja Bedenk
TRESK je vsakoletni glasbeno-založniški dogodek, ki predstavlja številne domače založnike, distributerje in ustvarjalce.

"S tradicionalnim sejmiščem, z vizualnimi natečaji, delavnicami in koncerti tematizira slovensko alternativno glasbeno sceno in palete socialno mrežo glasbenikov, vizualnih ustvarjalcev, založnikov, distributerjev, organizatorjev, medijev ter ne nazadnje podpornikov in poslušalcev," naštevajo organizatorji. 

V četrtek 15. marca bosta v prostorih Kina Šiška najprej potekali delavnici pod okriljem Zavoda 404 in Bachek Tubes, v okviru katerih boste lahko izdelali lesene bluetooth zvočnike in kitarske efekte.

Po delavnicah sledi otvoritev sejmišča, na katerem najrazličnejši glasbeni založniki – tako neodvisne založbe kot večji distributerji – na enem mestu predstavljajo svoje nedavne pa tudi starejše izdaje. 

Pred koncertnim večerom bodo razglašena in razstavljena še nagrajena dela natečaja za koncertno fotografijo, podobo albuma in podobo dogodka.

Pvi dan bo v četrtek, 15. marca v Kino Šiški, z glasbenim programom: 

  •  Container Doxa
  •  Grupa 92
  •  Buraza
  •  zero6teen (36H)


Glasbeno sejmišče pa bo na voljo od 18. ure dalje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.