Oglaševanje
3564 ogledov

S Kitajske: neverjetna motivacija pri hujšanju

Xiaomi Bluetooth smart body fat scale GearBest
Želite izgubo teže in maščobe med dieto spremljati v realnem času? Gre za popolno motivacijo, kjer na prve rezultate ni treba čakati tedne ali mesece.

Rezultati na pametni tehtnici bodo vidni takoj po teku, sprehodu ali celo po gospodinjskih opravilih. Po treningu boste stopili na tahtnico in pred seboj imeli prvo realno in objektivno pohvalo.

Poleg tega vas bo pametna tehtnica Xiaomi Bluetooth Smart Fat Scale spodbujala, da boste zdravo živeli še naprej, saj vas bo takoj opozorila na pridobivanje maščevja. Po obilni večerji ali lenarjenju bo takoj pokazala na nazadovanje. 

Xiaomi Bluetooth smart body fat scale | Avtor: GearBest GearBest

Zdaj bo hujšanje mačji kašelj

Pametna tahtnica Xiaomi Bluetooth Smart Body Fat Scale ima številne uporabne funkcije, ki bodo spremenile vašo skrb za telo v lažje opravilo. Številni so se namreč med hujšanjem ujeli v past poznega učinka. Na strogi dieti se namreč tedne in celo mesece sploh ne vidijo ali opazijo rezultati. To prinese nejevoljo in predčasne prekinitve diete. Z novo pametno tehtnico, bodo rezultati vašega “žrtvovanja” vidni takoj, še istega dne.

Xiaomi Bluetooth Smart Body Fat Scale sicer ne meri le kilogramov in maščobe.

Tehtnica uporablja napredno BIA tehnologijo za analizo številnih pomembnih parametrov, ki vključujejo tudi Indeks telesne mase, kostno maso, telesno vodo, mišično maso, bazalno presnovo, stopnjo telesnega maščevja, visceralno maščobo in tako dalje.

Tehtnico pa lahko enostavno povežete z napredno aplikacijo Xiaomi App Mi Fit.

Xiaomi Bluetooth smart body fat scale | Avtor: GearBest GearBest

Tako bo tehtnica podatke avtomatsko pošiljala na vaš telefon in spremljala dnevni napredek. Nova pametna motivatorka vas bo navdušila tudi z inovativnim in privlačnim dizajnom. Po izjemno nizki ceni jo lahko naročite pri velikem in zanesljivem kitajskem spletnem prodajalcu GearBest TUKAJ.