Oglaševanje
2192 ogledov

Sanjska nagradna igra za čokoholike

Čokoladnica Lucifer chocolat Čokoladnica Lucifer chocolat
Nekomu izmed ljubiteljev čokolade se bodo uresničile sanje - ste to vi? Se tudi vi ne morete upreti slastni kakovostni čokoladi iz najboljših sestavin, ki se stopi na vašem jeziku in znate uživati v harmoniji okusov?

Sodelujte v nagradni igri za neprecenljivo doživetje, kjer se bo obdarjenec s še enim povabljenih pridružil Luciferjevim pomočnikom pri izdelavi vrhunskih čokoladnih izdelkov in si imel ekskluzivno možnost ogledati vse od topljenja čokolade do kompleksnih ročnih del, seveda pa ne bo manjkala degustacija teh sanjskih dobrot! Se vam že cedijo sline?

Do šestega decembra še imate čas, da se potegujete za sanjsko nagrado. Nagradna igra poteka na Facebook strani čokoladnice Lucifer, glavna nagrada pa je obisk vrhunske slovenske Čokoladnice Lucifer, ki po svojih čokoladnih tablicah in nebeško dobrih pralinejih slovi po vsem svetu! Obiska sicer nezaposlenim sploh ne omogočajo, skrbno pa čuvajo tudi svoje recepture in tehnike.

V vrhunski čokoladnici nastaja viskokakovostna čokolada z inovativnimi polnili in domiselno embalažo. Surovinam, iz katerih je izdelana, ne dodajajo nobenih primesi, kot so dodatna olja, aditivi in podobno. Čokolada Lucifer je narejena iz kakavovih zrn dežel, ki ležijo v ekvatorialnem pasu, kjer rastejo najbolj cenjene vrste kakavovca.

Najkakovostnejše sestavine inovativno združujejo ter ustvarjajo lastne kombinacije okusov. Stremijo k temu, da odkupujejo lešnike slovenskih proizvajalcev, uporabljajo slovenski ekološki med, slovenski cvetni prah, solni cvet Piranskih solin, domače bučnice, ocvirke in ostalo.

Domujejo celo v Benetkah

Čokoladne pralineje slovenske čokoladnice Lucifer iz Velenja najdete po vsem svetu, denimo tudi v Benetkah v priznani pasticeriji na trgu svetega Marka. Priznani francoski chocolatier je celo dejal, da take praline, kot jih delajo v Luciferju, sodijo samo v prestižne trgovine na pariških Elizejskih poljanah! Čokolade in praline butične velenjske čokoladnice pa niso namenjene le petičnežem – v raznoraznih oblikah in pakiranjih se najde kaj prav za vsako željo in vsak okus!

Najdete jih v vseh večjih ali specializiranih trgovinah, celotna ponudba pa je na voljo na novi spletni strani www.lucifer-chocolate.si

1/5
Čokoladnica Lucifer chocolat
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.