Oglaševanje
4 ogledov

Shujšajte s strokovno pomočjo

Nupo Nupo
Nagradna akcija. S pomocjo dietne prehrane Nupo in strokovnjakov do idealne telesne teže.

Nov začetek

Si želite izgubiti čezmerno telesno težo in izboljšati svoje zdravje, pa vam to do zdaj nikakor ni uspelo? Potem se odločite za nov začetek v svojem življenju in se na spletni strani Zurnal24.si prijavite na nagradno akcijo “Obrni nov list v svojem življenju”, pri kateri boste s pomočjo dietne prehrane Nupo in strokovnjakov lahko dosegli svoj cilj.

Pod strokovnim nadzorom

Debelost nikakor ni samo estetska nadloga, močno namreč vpliva tudi na zdravstveno stanje posameznika. Toda kot je na lastni koži izkusil že marsikdo, shujšati ni vedno najbolj enostavno, zato bo imel zmagovalec Nupo nagradne akcije “Obrni nov list v svojem življenju” možnost odvečne kilograme izgubiti pod budnim očesom različnih strokovnjakov.

Če si torej to jesen želite obrniti nov list v svojem življenju, se čim prej prijavite na nagradno akcijo. Časa za prijavo imate do 13. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.