Oglaševanje
6405 ogledov

Slovenske božične kroglice s sporočilom

1/7
T faitrytale
Božično obdarovanje je lahko letos še posebej osebno. Ročno izdelane vile v božičnih kroglicah so idealno darilo, ki nas spremlja celotno življenje.

Živimo v času, ko najbližjim premalokrat povemo, koliko nam pomenijo. Ročno izdelane čarobne vile izdeluje mlada slovenska umetnica Teja Ucman. Svojo pot izdelovanja je pričela lansko leto, ko je pričela z izdelavo božičnih vil v kroglicah s sporočilom. Vsaka vila v kroglici je namreč narejena ročno z veliko mero natančnosti in očutka za podrobnosti. Vilo v notranjosti kroglice se vidi skozi prosojno kroglico. Obdana je z umetnimi snežinkami in bleščicami.

Če kroglico stresete se snežinke premikajo in ustvarijo sliko zimske pravljice.

Vila iz kolekcije 2017 je na voljo v treh izbranih barvnih kombinacijah: v kraljevo zlati barvi, v biserno srebrni barvi in v božično rdeči barvi. Vse vile imajo etiketo s pozitivnim citatom, ki je priložena v embalaži.

»Božični čas je čas pozitivnega razmišljanja. Božične kroglice s sporočilom so unikatno darilo, ki ostane v trajen spomin, ki nas spremlja celotno življenje. Prav je, da nas spremljajo pozitivne misli in pozitivni občutki,« je poslanstvo kroglic opisala Teja.

 | Avtor: T faitrytale T faitrytale
Postopek izdelave kroglice je točno določen in zagotavlja res najvišjo stopnjo kakovosti. Kroglice so trenutno na voljo preko spletne prodaje na xmas.tfairytale.com. Zanimanje zanje pa so že pokazali tudi spletni trgovci iz tujine. Prve kroglice so že odšle tudi v ZDA in kupci so že navdušeni.

Naj bodo letošnji prazniki v čarobnem vzdušju s pridihom pravljice, ki nastaja izpod rok nadarjene slovenske umetnice.