Oglaševanje
5 ogledov

Stabilna, varna in elegantna

ajm okna Žurnal24 main
Večina novogradenj in prenov objektov danes zaznamuje slog moderne arhitekture. Kadar iščemo primerna okna za tak slog, kot tudi za klasično gradnjo, nikakor ne moremo prezreti ALU- okna.

ALU- okna so izjemno stabilna in varna in kot taka še posebno primerna za vgrajevanje v večje odprtine. Odlikuje jih odlična toplotna in zvočna izolativnost, odpornost na zunanje vplive in mehanske poškodbe in dolga življenjska doba. Hkrati so enostavna za vzdrževanje.

Podjetje AJM okna, vrata, senčila d.o.o., ki se nahaja v Kozjaku nad Pesnico pri Mariboru, se ponaša z že več kot 20 let dolgo tradicijo in je naš vodilni ponudnik PVC-, ALU- in lesenega stavbnega pohištva. Njihova blagovna znamka je sinonim za kakovost, zaupanje in visoko stopnjo tehnološke dovršenosti, ki jo v podjetju nenehno nadgrajujejo. To dokazujejo tudi z priznanjem Trustet brand, ali zaupanja vredna blagovna znamka, ki so ga letos prejeli že drugo leto zapored. V sklopu AJM ALU- stavbnega pohištva najdete tudi bogato ponudbo ALU- oken, ki jih , kolikor je le tehnološko dopustno, prilagodijo vašim željam in potrebam. Dobavljiva so v različnih odtenkih barvne lestvice RAL. Izbirate lahko tudi med PVC ALU in LES ALU okni, vsa pa so izdelana iz visokokakovostnih ALU- profilov.

V podjetju AJM še povdarjajo, da je vgradnja stavbnega pohištva prav tako pomembna, kot njegova kakovost, zato vam okna vgradijo njihovi strokovnjaki, v skladu z najsodobnejšimi standardi. Za vsa morebitna vprašanja lahko pokličete na njihovo brezplačno številko 080 14 01 in z veseljem vam bodo pomagali in svetovali.