Oglaševanje
1824 ogledov

Stavimo, da tega recepta za limonado ne poznate

Marche Žurnal24
Ali ste vedeli, da obstaja 1600 različnih vrst citrusov? Razdelimo jih lahko na štiri splošne skupine: grenivke, mandarine, pomaranče in limone. Citrusi imajo cel kup prednosti za naše zdravje od krepitve imunskega sistema, izgube kilogramov, zmanjševanje stresa do boja z rakavimi obolenji. Zato poskrbite, da bodo dnevno na vašem jedilniku.

Ob visokih temperaturah naše telo potrebuje veliko več tekočine kot običajno. Najbolj priporočljive so limonade, pomarančni sok ali hladno mleko, ki nadomeščajo izgubljene elektrolite. Zato se le osvežite z limonado in se na tak način oskrbite z vitamini in minerali. V restavracijah Marché in Marché Mövenpick so pripravili poletno promocijo »Poletje, sonce, čas za citruse«.

Izbirate lahko med klasično naravno limonado ali naravno limonado s sezonskim sadjem to je z malino, melono, ananasom, borovnico, jagodo, lubenico ali z meto. Pripravili so posebno sočno ugodnost – ob nakupu treh naravnih limonade 0,5 l za na pot prejmete 1 dodatno limonado povsem brezplačno. Lahko si na dolgi poti proti morju privoščite sveže sezonsko sadje zapakirano v lončku.

Sodelujete lahko tudi v nagradni igri in z malo sreče zadenete vrednostni bon za 100 €. Več o nagradni igri preverite na njihovi Facebook strani in v vseh restavracijah in bistrojih Marché in Marché Mövenpick. 

Poleg osvežitve za vas pa so v podjetju Marché osvežili tudi svojo podobo in komunikacijo. Blagovna znamka Marché bo dobila novo identiteto blagovne znamke z imenom Marché Mövenpick. Eno od novih trendovskih restavracij lahko že najdete v Sloveniji na počivališču Maribor, med Ljubljano in Gradcem. Uživajte v odlični hrani (sveži solati ali pizzi, ki jo režete s škarjami) in prijazni postrežbi v prijetnem ambientu.

Marché Mövenpick je za vse naše bralce pripravil osvežilni poletni nasvet za:


Limonada za dobro voljo

Potrebujete:

  • 1 – 2 manjši limoni
  • 3 pomaranče
  • 4 jedilne žlice rjavega sladkorja
  • 4 – 5 svežih (majhnih) listov bazilike
  • 1 l (mineralne) vode

 

Ožemite pomaranče in limone. Potrgajte liste bazilike. Sok pomaranč in limon zmešajte z listi bazilike in rjavim sladkorjem, mešajte najmanj 5 minut. Zmes prelijte s hladno (mineralno) vodo. Prijetno osvežitev želimo!

Obiščite njihovo Facebook stran: Marché Mövenpick Slovenija, kjer lahko najdete veliko informacij in sodelujte v spletnih nagradnih igrah.