Oglaševanje
5582 ogledov

Stvari, za katere niste vedeli, da obstajajo

GearBest GearBest
Do sedaj verjetno niste niti vedeli, da obstajajo - to so inovativni izdelki, ki jih boste želeli imeti.

Veliki kitajski spletni trgovec GearBest, ki je med Slovenkami in Slovenci zelo priljubljen, ima bogato ponudbo klasičnih in inovativnih izdelkov. 

Eden takšnih je cenovno ugoden medvedek, ki se igra z malim otročkom. Medo spušča zabavne glasove in se otroku skriva za vzglavnikom. Gre za izdelek “Animated Peek-a-boo Bear”

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Imate tudi vi radi uporabne domislice? V pisarni si namestite tole stojalo za lepilni trak, ki spominja na staro kaseto. Vanj lahko pospravite tudi pisala. Gre za “Retro Cassette Style Tape Machine Pen Container Holder”. Na Gearbest ga dobite za 10,77 evra. 

Telefoni GearBest Promo Oglaševanje Pri GearBest teh težav ne boste imeli

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Ta pametna in cenovno ugodna ura je kot nalašč za vas. Ura ne bo štela le vaših korakov in porabljenih kalorij. Preverjala bo tudi vaš srčni utrip in opozarjala, če bo z njim kaj narobe. Gre za uro V10 Bluetooth 4.0 Smart Wristband Android iOS Compatibility, ki jo na Gearbest dobite za 22,99 evra. 

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Seveda smo že vsi slišali za robotske sesalnike, ki nam sami počistijo dom. Najbrž pa še niste slišali za robota, ki nam res temeljito očisti okna? Tu je za vas Alfawise S60 Windiw Cleaner Cleaning Robot, ki ga na Gearbest dobite za samo 102,54 evra. 

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Tega mini kuhinjskega pripočka bodo vesele vse ženske in moški, ki se radi gibajo v kuhinji. Mini Heat Sealing Machine bo poskrbel, da bodo vaše jedi lepo zaprte. Zaradi majhne in praktične uporabe, ga imate lahko vedno pri roki. Cena je le 6,98 evra. 

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

Estetsko privlačen vlačilec zraka z učinkom aromaterapija in spreminjajočo svetlobo bo prava pridobitev za vaš dom. Dobite ga za samo 12,59 evra.

 

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

Naj bo vaše kolo v teh temnih zimskih dneh in nočeh še bolj vidno in posebno. Namestite si XuanWheel X1 Colorful Bicycle Wheel Spoke Light, ki ga na Gearbest kupite za 19,64 evra. Gre za prvo osvetlitev za kolo, ki jo nadzirate z aplikacijo.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest