Oglaševanje
4754 ogledov

Ta dan si označite na koledarju

xiaomi telefon
1/5
xiaomi
Po izjemnem prodoru Huaweia na svetovni trg pametnih telefonov, ki se je v nekaj letih uspel zriniti celo v cenovni premium razred, na naš trg prodirajo tudi druge kitajske znamke pametnih telefonov.

Meizu, ZTE, Xiaomi so bolj ali manj v ospredju. Za nizko ceno pri omenjenih znamkah dobite brez dvoma največ tako ko gre za zmogljivost naprav kot njihovo uporabnost. Težava pa se lahko pojavi že na začetku, če telefon kupujete prek nepreverjenih spletnih strani ali posrednikov. V prvi vrsti telefoni niso odklenjeni in boste samo zato, da ga boste lahko uporabljali, morali plačati vsaj 20 evrov »strokovnjakom«, ki se s tem ukvarjajo. Pri GearBeastu denimo teh težav ne bo. Vsi telefoni so odklenjeni, poleg tega pa bo k vam domov prišel iz Poljske, tako da odpadejo carinske dajatve in plačevanje DDV-ja.

11. november je dan, ki si ga morate označiti na koledarju, če kupujete prek spleta in če nameravate menjati telefon.

Da ne omenjamo, da se bližata tudi črni petek in kiber ponedeljek. Tudi sicer je november mesec popustov pri GearBestu in lahko tudi licitirate za res ugodno ponudbo.

Najbolj priljubljen Xiaomijev telefon Redmi Note4 bo s posebnim kuponom, ki ga najdete spodaj, mogoče kupiti za 144 evrov.

Če je primeren za vas, si lahko preberete na blogu, kjer so ga primerjali z navadnim Redmi 4.

64 bitni procesor pri 2GHz je primeren za več opravil hkrati, za to ceno pa dobite zajetnih 4 GB rama in 64 GB prostora za shranjevanje.

Če želite še več, potem je za vas Xiaomi Mi Note z dvojno sim kartico, zmogljivima kamerama, 6 GB rama, ki ga lahko odklepate s prstnim odtisom.

Sicer pa vam ponujamo posebne kupone, s katerimi bo vaš nakup še cenejši. Pohitite, ker so zaloge omejene. 

 

Xiaomi Redmi 4A 4G za 93.07 evra. 

Kupon: redmi4au 

 | Avtor: GearBest GearBest

Xiaomi Redmi Note 4 64GB za 144.43 evra 

Kupon: redminote4gb 

 | Avtor: GearBest GearBest

Xiaomi Mi5S Plus za 247.84 evra 

Kupon: gbmi5sp 

 | Avtor: GearBest GearBest

Xiaomi Mi Note 3 6+64gb za 316.21 evra 

Kupon: gbnote3g 

 | Avtor: GearBest GearBest

Xiaomi Mi Mix 2 4G Phablet 64GB za 409.37 evra. Le za prvih pet kosov. 

Kupon: Mix2GBNL 

 | Avtor: GearBest GearBest

Sorodne novice