Oglaševanje
1084 ogledov

Tako lahko vašemu šolarju polepšate prvi šolski dan

1/4
Prvi september se bliža in šolske obveznosti že trkajo na vrata.

Da bi svojim otrokom, ki se 1. septembra vračajo v šolske klopi, polepšali začetek novega šolskega leta, poskrbite, da bodo med šolske klopi zakorakali v najbolj kul obutvi te jeseni. Še dobro, da so superge ene najbolj priljubljenih obutev med modnimi zapovedmi letošnje jeseni. Bela barva in pastelni odtenki športnih copat so modni hit, ki se uspešno nadaljuje tudi v jesen.

Športno obutev tako lahko kombinirate elegantno ali športno

Fantje lahko na prvi šolski dan, ko se šolarji radi oblečejo malo lepše, športno obutev kombinirajo z elegantnimi kavbojkami in lepo belo srajčko ter puloverjem na V izrezom. Drugič, ko mu ne bo več do elegantnega videza, pa lahko te iste superge obuje na malce bolj športa oblačila, tudi na trenirko in topel pulover.

1/4
Mass

Pri dekletih pa so med najbolj priljubljenimi supergami tiste, ki so najbolj preproste – bele in usnjene. Te lahko na prvi šolski dan obuje na roza tutu krilo in preprosto belo majico, ki jo lahko kombinira z jeans jakno. Ko bodo jesenska jutra premrzla za krila, pa lahko obleče kavbojke in pulover z zvončastimi rokavi.