Oglaševanje
28 ogledov

Tečaj botanične parfumistike

parfum dišava ženskla parfumiranje Shutterstock
Naučite se priprave parfumov.

Vsak rad lepo diši, kajne? tako moški kot tudi ženske imajo parfume rade. Pa ste kdaj pomislili, da bi si sami naredili parfum? Verjetno ne, kajne. To priložnost boste dobili v Magnoliji, vodilni šoli za aromaterapijo in parfumistiko v Sloveniji. 

"Kreacija parfumov ima široke razsežnosti in študij parfumistike traja več let, pogosto celo desetletje. Za menoj sta skoraj dve desetletji raziskovanja vonja in kreiranja parfumov ter šest let poučevanja izdelave parfumov. Svoja znanja in izkušnje združujem v intenzivnem štirimesečnem tečaju, na katerem bom predstavila vse, kar morate vedeti za uspešno kreacijo parfumov - zase in za druge. Tečaj bo potekal ob sobotah, enkrat mesečno cel dan. Ob vsakem modulu boste prejeli naloge, ki jih boste opravili doma. Da bi razširili olfaktorno pismenost, bomo skozi program tečaja analizirali več deset klasičnih in naravnih parfumov," je o izobraževanju zapisala organizatorka Nina Medved.

Predznanje ni potrebno; pogoj za udeležbo je strast do parfumov in pripravljenost na dodatno delo doma.

Datumi tečaja: 31.3., 14.4., 19.5., 2.6.
Tečaj poteka ob sobotah med 10. in 18. uro. Vmes bo enourni odmor za kosilo.

ena in plačilo:

  • Cena tečaja: 450 € (vsebuje DDV) + 85 € doplačilo za paket petnajstih aroma materialov za študij doma (10 ml, 10 % koncentracija v alkoholu)
  • Možno plačilo v dveh obrokih.

Cena vključuje: gradivo, material in embalažo, mentorstvo pri pripravi zaključnega dela, potrdilo o uspešno opravljenem tečaju. Vključen je tudi set materialov za delo doma.

Pogoj za udeležbo in prejem potrdila o opravljenem tečaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.