Oglaševanje
81 ogledov

Tetoviramo za živali

Siva lobanja Tattoo Siva lobanja tattoo/Facebook
Ljubljana, 17. marec od 10. do 18. ure.

17. marca se bo od 10. ure naprej v Tattoo studiju Siva lobanja (Tržaška cesta 2, Ljubljana) odvijal prav poseben dogodek. "Ker nas dobrodelnost združuje, smo se odločili, da v sodelovanju s Tavči tattoo, tetoviramo celo soboto in se odpovedujemo honorarju v dobrobit društvom za zaščito zavrženih in zapuščenih živali," so na svojem Facebook dogodku zapisali organizatorji.

Celoten izkupiček tetovaž in prostovoljnih prispevkov bomo razdelili med društva, ki nujno potrebujejo pomoč pri svojem plemenitem delu.

Pod vsakim dizajnom poteka licitacija - izklicna cena bo 50 evrov. Licitacija se je začela 7. marca in je potekala pet dni. Oseba, ki je ponudila največ, bo kontaktirana preko zasebnega sporočila.

"Ne pozabimo, da gre tukaj za dobrodelnost; torej, če želite preskočiti čakalne vrste pri omenjenih tetoverjih, se prijavite pod želeni tatu in skupaj bomo poskrbeli za vašo novo umetnino na koži," opozarjajo organizatorji in dodajajo: "Predvsem pa bomo polepšali življenja živali, ki jim ga ljudje niso, ampak si ga zaslužijo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.