Oglaševanje
18 ogledov

Tinina kolajna vam prinaša kar 20 % popust za avto zavarovanje!

tina maze Reuters
Ne zamudite ekskluzivne priložnosti! Pri Generaliju!

Tini Maze iskrene čestitke za novo osvojeno kolajno na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju!  Kot sponzorji Tine Maze in slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc smo ponosni na vsak vrhunski dosežek slovenskih alpskih smučarjev.

Go, Tina, go!

V Schladmingu se Tina ne poteguje le za laskave naslove svetovne prvakinje, temveč tokrat resnično zmaguje tudi za vas. Vsaka kolajna trenutno najboljše alpske smučarke na svetu namreč prinaša kar 20 % popust pri sklenitvi avtomobilskega zavarovanja (AO, AO-plus, avtomobilski kasko). Nikjer drugje kot pri Generaliju.

20 % popust, ki vam ga je danes prismučala Tina Maze, lahko koristite od razglasitve rezultatov današnje tekme do konca jutrišnjega dne – do 24.00 ure. Ugodnost je namenjena fizičnim osebam z osebnimi vozili. Več o pogojih in določilih akcije preberite tukaj.

Poleg 20 % popusta, pridobite še mnogo drugega!

Generali je prvi v Sloveniji, ki varnim voznikom brezplačno ZAMRZNE BONUS. Tako v primeru nesreče zavarovanec ne občuti izgube bonusa in s tem višje premije oz. doplačila v prihodnjih letih. Generali je tudi prvi, ki zavarovancem vrne 10 % plačane kasko premije. Doslej smo vrnili že več kot 2,1 milijona EUR!

Generalijevi zavarovanci imajo najboljše zavarovalne pogoje, kar potrjujemo z:

GENERALI

Ponosni sponzor Tine Maze in slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc.
Za dodatne informacije pokličite 080 70 77 ali obiščite poslovalnice Generali.

Za Tino stiskamo pesti že 4. leto zapored

Generali Tino in njeno ekipo na belih strminah kot pokrovitelj podpira že 4. leto zapored - od 2009, prav tako pa je zlati pokrovitelj slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc v sklopu Smučarske zveze Slovenije. »V posebno zadovoljstvo nam je, da tudi v manj prijaznih časih za šport, predvsem z vidika financ, lahko pripomoremo k nadaljnjemu razvoju slovenskih športnikov, predvsem smučarjev. Tina in njena ekipa nedvomno predstavljata enega od ključnih simbolov slovenskega športa. Tudi zato smo se odločili za nadaljevanje podpore celotni ekipi Team to aMaze in slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc v sezoni 2012/2013,« poudarja predsednik uprave Generalija Gregor Pilgram.