Oglaševanje
6 ogledov

Trem bralcem podarjamo brezplačno lepotno operacijo

obraz Shutterstock
Že dolgo sanjate o ravnem trebuhu, lepših prsih in manjšem nosu? Prijavite se na tekmovanje Lepota na dlani. Žurnal24 bo v sodelovanju z zagrebško Polikliniko Bagatin trem bralcem podaril brezplačno lepotno operacijo na različnih delih telesa.

Po odmevni Preobrazbi, ki smo jo v sodelovanju z zagrebško Polikliniko Bagatin izvedli lansko leto in življenje spremenili zmagovalcu Borisu Bunčiću, ki se je nanjo prijavil zaradi nezadovoljstva s prirojeno shizo, smo se odločili, da letos željo uresničimo kar trem bralcem.

Če želite popravek na obrazu, prsih ali telesu (nogah in trebuhu), ne zamudite enkratne priložnosti in se prijavite na nagradno tekmovanje Lepota na dlani.

Vaše prijave na strani Lepota na dlani zbiramo od 26. 10. 2012 do 13. 11. 2012 do 8. ure. V prijavnem obrazcu nam napišite nekaj o sebi in tem, kaj bi radi spremenili in zakaj, prilepite fotografije ter nas prepričajte, zakaj ste ravno vi pravi/-a kandidat/-ka za lepotno operacijo.

Prijave

Na nagradno tekmovanje Lepota na dlani se lahko prijavite v treh kategorijah: poseg/-i na obrazu, poseg/-i na prsih in poseg/-i na drugih delih telesa. Vrednost nagrade za posege na obrazu je 2.000 evrov, za operacije na prsih ali na drugih delih telesa pa 3.000 evrov. Če želite poseg na obrazu, vas prosimo, da se fotografirate nenaličeni, od spredaj in iz profila oziroma tako, da bo del, ki ga želite popraviti, dobro viden. Če želite poseg na prsih ali na telesu, pa vas prosimo, da se fotografirate v perilu, zopet tako, da bodo deli, ki jih želite popraviti, dobro vidni. V nagradni igri lahko sodelujete vsi, ki ste dopolnili 21 let.

Izbor finalistov

Na podlagi prispelih prijav bo tričlanska Žurnalova komisija izbrala 18 polfinalistov (6 v vsaki od treh kategorij), ki se bodo 19. in 20. novembra z zdravniki iz Poliklinike Bagatin na sedežu Žurnala pogovorili o razlogih, željah, zdravstvenem stanju in cenah posameznih posegov. Zdravniki bodo nato na podlagi individualnih pogovorov določili 12 najprimernejših finalistov za lepotne operacije.

Glasovanje

Tri zmagovalce – po enega iz vsake skupine – pa boste z SMS-glasovanjem določili bralci. Med vsemi prispelimi SMS-sporočili bomo po koncu glasovanja izžrebali tri nagrajence. Prvi bo prejel LCD-televizor LG, drugi hišni kino Philips, tretji pa sesalnik Philips.


Ne oklevajte, temveč se hitro prijavite za lepotno operacijo. Obrazec za prijavo najdete na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.