Oglaševanje
11 ogledov

Tri dni v Bluesun hotelu Alan*** že za 89 EUR

BLUESUN Žurnal24 main
V obdobju med 25. aprilom do 26. majem rezervirajte tridnevni paket v Bluesun hotelu Alan*** v Paklenici, ki je od plaže oddaljen le 50 metrov in 15 minut hoje od Narodnega parka Paklenica.

Odkrijte neokrnjeno naravo, obdano z Velebitom na eni strani in prodnatimi plažami na drugi strani. Med sprehodom do narodnega parka se nadihajte čistega morsko-planinskega zraka in se sprostite v avtohtono urejenem Wellness & Spa centru.

Tisoč kvadratnih metrov wellness oaze

Posebna ponudba v Bluesun hotelu Alan*** vključuje 2-krat nočitev v dvoposteljni sobi, bogato samopostrežno ponudbo zajtrka in večerje, neomejeno uporabo fitnesa in wellness oaze, ki se razprostira na kar tisoč kvadratnih metrih in vključuje zunanji in notranji bazeni ter hidromasažni whirlpooli z ogrevano vodo, finsko, bio, parno in velebitsko savno, mediteranski vrt, sobo za sproščanje in prhe doživetja za cirkulacijo. Na voljo so vam tudi kopalni plašči in copati v sobi, izbirali boste lahko med različnimi zeliščnimi čaji, uživali v 30 minutni masaži (medicinsko, vezivno refleksno ali relax masažo), in obiskali Winnetou muzej. Vse to in še več je lahko vaše že za  667 kun po osebi (približno 88 evrov). 

 Wellness & Spa – avtohtoni varuh tradicije Velebitskega okrožja

Posebnost wellnessa v Bluesun hotelu Alan*** je naravno okolje, topla ureditev ambienta in tematska ponudba. Doživetje Velebita omogoča velebitska parna savna Aroma Grotto, ki s svojim videzom in planinskimi vonji pričara prav posebno lepoto. Pari boste v wellnessu lahko uživali v intimnem prostoru, ki se uporablja za rituale savnanja v dvoje, kopanja in masaže ter ima iz sobe z vodno posteljo neverjeten pogled na Paklenico. 

Izleti v štiri narodne parke in Velebit Foto Jeep Safari

Zaradi neposredne bližine Narodnega parka Paklenica in reke Zrmanje za vas v hotelu ob doplačilu organizirajo ogled ali treking v narodni park Paklenica, obisk slapov Krke, Kornatov, Plitvičkih jezer, Canoe safarija in raftinga ter obisk etno-vasi in Foto Jeep Safari izleta. Ta vključuje vožnjo s  terenskimi vozili po Velebitu in ogled lokacij snemanja legendarnih filmov Winnetou.  

Zaradi privlačnosti področja Paklenice in kanjona Zrmanje je bilo to območje izbrano za prizorišče snemanja kavbojskih filmov Winnetou Karla Maya. Winnetou muzej pa lahko kot gosti hotela Alan obiščete brezplačno. Več informacij o hotelu in ponudbi najdete na www.bluesunhotels.com, svoj termin pa lahko rezervirate že danes na elektronski pošti reservations@bluesunhotels.com ali na telefonski številki +386 1/320 45 10.