Oglaševanje
83 ogledov

Tu se boste lahko slikali z Nino Pušlar

25. Jurčičev pohod
1/5
Facebook/Občina Ivančna Gorica
Po poteh pisatelja Josipa Jurčiča, kjer bodo uživali tudi vaši najmlajši.

Nina Pušlar | Avtor: mediaspeed mediaspeed
Osrednja tema letošnjega, že petindvajsetega, Jurčičevega pohoda bo prvi slovenski roman Deseti brat. Na pohodu, ki se začne v Višnji Gori, se nadaljuje mimo Pristave in Polževa ter konča na Jurčičevi domačiji na Muljavi, boste lahko srečali glavne junake Desetega brata in z njimi poklepetali. Pa ne samo to! V času pohoda poteka tudi nagradna igra, zato poskrbite, da se z glavnimi junaki slikate in se tako potegujete za lepe nagrade.

Osnovnošolci bodo lahko poskušali pobegniti iz Sobe pobega, vsi ostali, tisti malo starejši, pa se bodo lahko preizkusili v reševanju literarnega kviza. A to še ni vse. Ob koncu pohoda pa pohodnike čaka tudi glasbena poslastica. Pohodnike bo namreč zabavala priljubljena pevka Nina Pušlar. Med enournim koncertom bo zapela svoje največje hite, obljubila pa je tudi, da bo na voljo tudi za avtograme, fotografije in srečanje s pohodniki.

Če nimate prevoza do Ivančne Gorice, ste lahko brez skrbi. Organiziran je tudi brezplačni izredni vlak Prijetno domače. Če si želite zagotoviti brezplačni prevoz, se obvezno prijavite na elektronski naslov turizem@ivančna-gorica.si, kjer boste dobili brezplačno vozovnico. Povprašajte jih tudi o voznem redu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.