Oglaševanje
59 ogledov

Tušmobilova odprava preveslala Atlantski ocean

Tušmobil_TransAtlantik Tušmobil
V Planetu Tuš Koper je Marin Medak, vodja odprave Tušmobil TransAtlantik in prvi Slovenec, ki je skupaj s tremi britanskimi ekstremnimi športniki v 45 dneh in 13 urah preveslal Atlantski ocean, s prijatelji, znanci in podporniki podelil svoje izkušnje iz odprave.

"Da bom leta 2012 preveslal Atlantik, sem se odločil pred tremi leti. Že takrat se mi je ideja, da lahko s svojimi rokami in voljo premagaš takšno razdaljo in pogoje, zdela fascinantna. Uspelo mi je skupaj z mojimi kolegi v ekipi in mnogimi, ki so nas v pripravah in med potekom poti bodrili, nam zagotavljali podporo in vlivali pogum za nadaljevanje," je na sprejemu v Planetu Tuš Koper povedal Medak, ki je sicer najmlajši vodja odprav čez Atlantik. Poleg njega so se izziva lotili še trije športni navdušenci iz Velike Britanije – Simon Osborne, Steve Bowens in Alastair Humphreys. Nihče izmed članov ekipe sicer ni treniral veslanja.

Da bom leta 2012 preveslal Atlantik, sem se odločil pred tremi leti. Že takrat se mi je ideja, da lahko s svojimi rokami in voljo premagaš takšno razdaljo in pogoje, zdela fascinantna. Uspelo mi je skupaj z mojimi kolegi v ekipi in mnogimi, ki so nas v pripravah in med potekom poti bodrili, nam zagotavljali podporno in vlivali pogum za nadaljevanje,« je na današnjem sprejemu v Planetu Tuš Koper povedal vodja odprave Tušmobil TransAtlantik Marin Medak, ki je sicer najmlajši vodja odprav čez Atlantik. Poleg njega so se izziva lotili še trije športni navdušenci iz Velike Britanije - Simon Osborne, Steve Bowens in Alastair Humphreys. Nihče izmed članov ekipe sicer ni treniral veslanja.