Oglaševanje
10 ogledov

Urbana beograjska scena se predstavlja v Rovinju

Beograd v Rovinju Žurnal24 main
Beograd na službenem potovanju: od hrane do klubskega dogajanja

Največje regionalno srečanje v komunikacijski industriji, Weekend Media Festival, ki v Rovinju poteka do 22. septembra, bo med drugim letos predstavil najboljše, kar ponuja urbana scena glavnega mesta Srbije. V sklopu programa Beograd na službenem potovanju bodo vodilne beograjske restavracije predstavile svoje najboljše kuharje in obiskovalcem ponudile okusne jedi, po katerih se bo prilegla  večerna zabava z najboljšimi akterji urbane beograjske scene.

Za gurmane in kulturnike

Gastronomija glavnega mesta Srbije bo na Weekend Media Festivalu predstavljena prek restavracij Diagonala 2.0, ki je za številne najboljša restavracija v Beogradu, wine, food & jazz restavracije Iguana, Komunale, ene boljših italijanskih restavracij, fusion restavracije Zaplet, late night bistroja Our bar in legendarnega zemunskega Šarana, ki velja za najboljšo ribjo restavracijo v Beogradu. Konceptualna trgovina Supermarket, ki v enem združuje suši restavracijo, lounge bar, event place in art-gift-fashion-gadget trgovino, se bo predstavila tudi v Rovinju. S svojim videzom je v Beogradu povzročila pravi kulturni šok, zato so organizatorji Weekend Media Festivala prepričani, da bo veliko zanimanje vzbudila tudi tam. Šesti Weekend Media Festival pa bo zagotovo dodatno popestrila ekipa iz edinstvenega umetniškega prostora in živahnega kulturnega središča v Beogradu Mikser House. Beograjsko kulturno sceno bodo predstavili še Galerija 12 Hub, producentski tandem Dorian Kolundžij in Mitar Marinović ter Parobrod, majhen kulturni center, ki združuje galerijo, gledališče, balet, kino in jazz klub.

Zabava do jutranjih ur

Obiskovalce programa Beograd na službenem potovanju bodo v večernih urah zabavali znani akterji z beograjske klubske scene. Tako bo v soboto zvečer nastopil znani srbski igralec Sergej Trifunović z Big Bandom, večer, ki se bo prelevil v nedeljsko jutro, pa bo zaključil DJ Peppe, legendarni beograjski didžej, ki bo s prijatelji predstavil najboljše mestne klube iz Savamale, novega klubskega središča v Beogradu.