Oglaševanje
15 ogledov

V Mercatorju široka ponudba izdelkov iz 100% slovenskega mleka

Trajno Mleko Žurnal24 main
Je namreč zelo občutljiva surovina in se lahko zelo hitro spreminja. Dobra paša in kratke poti od rejca do kupca prispevajo tako h kakovosti mleka kot k manjšem obremenjevanju okolja. Zato strokovnjaki trdijo, da je domače mleko bolj kakovostno.

V Mercatorju nudijo zelo široko izbiro 100% pristnega slovenskega mleka in izdelkov iz takega mleka. Na voljo je okrog 240 različnih vrst izdelkov iz slovenskega mleka ter okoli 500 ostalih vrst mlečnih izdelkov slovenskih proizvajalcev.

Trajno mleko ZELENE DOLINE pa je nov izdelek in edino trajno mleko izključno iz slovenskega mleka. Mleko je odkupljeno pri skrbnih domačih rejcih in ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Kakovost mleka je odlična, sledljivost mleka pa zagotovljena na vsakem koraku, od dobavitelja prek proizvodnega procesa do končnega izdelka.  Vsebuje 3,5 % mlečnih maščob, od svežega mleka pa se razlikuje po daljši obstojnosti zaradi obdelave s kratkotrajnim nekajsekundnim segretjem mleka na visoko temperaturo. Ta tehnološki postopek imenujemo UHT (iz angl. Ultra High Temperature) in mleku podaljša obstojnost brez dodajanja umetnih snovi. Mleko Zelene Doline ohranja tako vse dragocene osnovne sestavine mleka tudi zaradi hitre predelave, saj se sveže mleko hitro predela v gotove izdelke, za kar v Mlekarni Celeia potrebujejo le 24 ur.

 

Trajno mleko 3,5 % m.m. ZELENE DOLINE

  • izključno slovensko mleko
  • brez prekuhavanja
  • brez gensko spremenjenih organizmov
  • ohranja vse lastnosti mleka
  • osvežujoč mlečni okus
  • zdaj v Mercatorju