Oglaševanje
2528 ogledov

V Slovenijo je prišla nova linija za barvanje las!

L'Oreal Paris
1/2
L'Oreal Paris
Si lahko predstavljate blagovno znamko, ki bi v celoti nastala kot posledica spremljanja želja uporabnikov družbenih mrež?

Si lahko predstavljate barvo za lase, ki s svojim izborom odtenkov premika vse meje klasičnega barvanja las? Si lahko predstavljate, da sami izbirate obstojnost barve za lase...

Ni več potrebe po predstavljanju – COLORISTA je prva barva L'Oréal Paris, ki odpira nove možnosti. Navdihnjena z odtenki ličil predstavlja revolucijo v svetu lepote. Meja za vašo kreativnost ni več. Na vas je samo, da izberete svoj stil in naredite to na svoj način.

Spoznajte COLORISTA barve. Prepičani smo, da boste navdušeni:

L'Oreal Paris | Avtor: L'Oreal Paris L'Oreal Paris
1. RAZPRŠILO: Barve za 1 dan ali 1 noč.

Razpršilo je idealen format če bi radi eksperimentirali z barvo za 1 dan. Enostabvno se nanese in spere s prvim pranjem. Izberite enega izmed 6 odtenkov in ustvarite svoj COLORISTA stil. Vnesite barve in novo energijo v svoj vsakdan. 

2. WASHOUTS: Avantura za 1 – 2 tedna 

COLORISTA Washouts navdihujoča paleta 11 odtenkov za edinstven videz, ki traja tudi par tednov. Enostavno menjate barve, se igrate, vendar za bolj intenziven rezultat uporabite, predvsem na temnejših laseh, COLORISTA Effects sete. Če ste neučakani, uporabite COLORISTA Fader šampon, ki bo pomagal, da se barva hitreje spere in omogoči, da se prepustite novim COLORISTA avanturam. 

3. PAINTS: Obstojne barve navdihnjene s trendi

8 nosljivih odtenkov, ki prinašajo nove dimnezije barvanja je navdihnjeno z najbolj vročimi make-up paletami. Preizkusite tudi edinstveno COLORISTA krtačko za barvanje, ki je kreirana v sodelovanju s priznanimi make up strokovnjaki na področju krtačk za maskare. Pomagale vam bodo, da bolj enostavno in natančno nanesete COLORISTA Paints in dosežete željeni učinek barvanja (prameni, ombre, celi lasje,...). 

Vaši lasje so del vaše zgodbe, ki jo želite podati svetu. Živite za trenutek, igrajte se z barvami, in bodite #COLORISTA!