Oglaševanje
1712 ogledov

V Zagreb prihaja komercialni direktor podjetja Virgin Galactic!

Virgin Galactic
K našim južnim sosedom prihaja komercialni direktor podjetja, katerega lastnik je svetovno znani milijarderja Richarda Bransona.

V hrvaško prestolnico na Digital Takeover, izobraževalno platformo za digitalno komuniciranje, prihaja Stephen Attenborough. Stephen je komercialni direktor v svetovno znanem podjetju Virgin Galactic, podjetju, ki je v lasti skupine Virgin Group, ki je v lastništvu Richarda Bransona. Na Digital Takeoverju bo vsem obiskovalcem in poslušalcem zaupal neverjetno zgodbo o komercialnem potovanju v vesolje v tem digitalnem času, v katerem živimo danes.

Stephen Attenborough | Avtor: Digital Takeover Digital Takeover
Stephena je za Virgin Galactic začel delati leta 2004, ko je prejel klic svojega zdajšnjega šefa, milijarderja Richarda Bransona. Stephen je postal prvi zaposleni v Bransonovem novem podjetju, ki naj bi se ukvarjalo s komercialnimi potovanju v vesolje. Prvi redno zaposleni je bil na to mesto postavljem, da bi vzpostavil temelje komercialnega poslovanja in 'zgradil' nov trg zasebnega potovanja v vesolje. Zdaj vodi komercialne dejavnosti podjetja – od upravljanja z blagovno znamko (brand management, op. a.), prodajo, trženjem, izobraževanje, ozaveščanjem, hkrati pa išče partnerje, ki bi sodelovali pri komercialnih potovanjih v vesolje.

Na predavanju na Digital Takeoverju bo imel Stephen navdihujočo predstavitev z naslovom Virgin Galactic – Opening Space to change the world for good. Povedal bo, kako je podjetje ustvarilo novo tržišče za vesoljska potovanja v digitalnem času. Predstavil bo najbolj sveže novičke iz Kalifornije, kjer je vesoljska ladja podjetja Virgin Galactic v zadnji fazi testiranja. Povedal bo, kakšen vpliv imajo nove tehnologije na poslovanje in na kakšen način inovacije izkoristiti pri vodenju podjetja ter kako rasti s pravilno kombinacijo inovativnih ljudi in tehnologije.

Digital Takeover je inovativna hrvaška platforma portala 24sata. Obiskovalci imajo možnost poslušati predavanja različnih poslovnežov z vseh koncev sveta in se skozi njihove zgodbe in nasvete naučiti različnih trikovi, kako v podjetju izkoristiti možnosti, ki jih imamo v digitalnem času, v katerem živimo, kako zelo pomembno je vlaganje v digitalno oglaševanje.

Govoril bo o pomenu pogumnih potez v poslu, da bi bile spremembe čim bolje sprejete. Povedal pa bo tudi, kaj se lahko zgodi, če podjetje ne vlaga v izgradnjo svoje digitalne kulture.

Stephen sicer že leta in leta nastopa po celem svetu. V svojih nastopih poudarja pomembnost dostopnosti vesolja vsem ljudem, saj bi se tako življenje na Zemlji izboljšalo.

Zagotovite si svoje mesto!

Bodite del Digitalnega Takeoverja, ki bo v Zagrebu 13. marca 2018 v CineStaru v zagrebškem Branimir Centru.

Karte, ki stanejo 343 evrov (2600 hrvaških kun), so že v prodaji. V to ceno je vključeno sodelovanje na vseh predavanjih, panelih in ostalih konferencah, vključeno je tudi kosilo, odmor za kavo in druženje ob hrani in pijači, ki bo na sporedu po končanem uradnem delu.