Oglaševanje
24954 ogledov

Vroči prizori, ki vam ne bodo pustili spati

Igra prestolov
Serije, zaradi katerih vam bo v teh mrzlih dneh zagotovo bolj vroče …

"To ni TV. To je HBO," se glasi eden od najbolj znanih sloganov HBO, ki je v mnogih pogledih zares edinstven. Gledalcem namreč ponuja tudi vsebine, ob katerih mnogi zardijo. Kontroverznost jim ni tuja, prav tako se v svojih serijah ne izogibajo goloti in prizorom, ki v dnevnih sobah dvigajo temperaturo. Da se za HBO slečejo tudi največje zvezde Hollywooda, kot na primer Nicole Kidman, vam daje vedeti, da kljub spolnim aktom in goloti govorimo o kvalitetnih serijah.

Če ne veste, s čim bi si v teh dolgih večerih krajšali čas, imamo za vas nekaj predlogov. Pred ogledom teh serij, pa raje ugasnite radiatorje.

Storitev HBO GO je od zdaj na voljo direktno in brez vezave na www.hbogo.si. Novi uporabniki jo lahko preizkušate 1 mesec brezplačno. Naročite ga tukaj in že naslednji trenutek se prepustite vašim najljubšim likom. 

 | Avtor: HBO HBO
WESTWORLD in orgija desetletja

Igra prestolov je s prihodom serije Westworld dobila konkurenco – vsaj kar se golote in nasilja tiče. Prvo sezono so na HBO predvajali leta 2016, prihodnje leto pa bo na sporedu druga sezona. V seriji, ki se lahko pohvali s petimi emmyji in tremi nominacijami za zlati globus, igra veliko zelo znanih ime, med drugim tudi Anthony Hopkins, James Marsden, Ed Harris in Evan Rachel Wood . Producenta serije sta režiserja J.J. Abrams in Christopher Nolan.

Prvi del serije, katere proračun za prvo sezono znaša 100 milijonov dolarjev, si je v ZDA ogledalo 3,3 milijona ljudi. Je toliko ljudi videlo tudi verjetno največjo orgijo v zgodovini televizijskih orgij, ki je trajala kar štiri minute in v kateri je sodelovala 40 igralcev? Tega ne vemo, je bilo pa ogorčenje po tem delu veliko. Pozivali so celo k bojkotu HBO.

Westworld sicer govori o posebnem zabaviščnem parku, ki je namenjen predvsem odraslim, ki lahko tam z roboti, ki so videti kot resnični ljudje, izživijo prav vse svoje fantazije.

Prva sezona Westworlda velja za najbolj gledano originalno serijo HBO. Dobro pa ni bila sprejeta le med gledalci, ampak tudi kritiki.

 | Avtor: HBO HBO
IGRA PRESTOLOV se ne prestraši niti incesta

Če za to serijo še niste slišali, ste zadnja leta verjetno prebili nekje v džungli v popolni osami. Snema se že osma, zadnja sezona. Serija je bila že večkrat nagrajena, med drugim s kar 38 emmyji. Zgodba govori o sedmih kraljestvih na celini Westeros in o političnih igrah vladarjev teh kraljestev, in sicer kot jih dojema glavnih osem likov, ki se nahajajo na treh lokacijah: na obrambnem zidu na severu, na glavni celini in na vzhodni celini.

Čeprav je serijo večina kritikov lepo sprejela, so se nekateri spotaknili ob nasilne prizore, goloto in tudi ob spolno nasilje. Vrhunec kontroverznosti je bil dosežen v četrti sezoni, ko smo bili priča incestu, posilstvu in seksu ob truplu. Oboževalci pa so na svoj račun prišli tudi v sedmi sezoni, ko sta se mesenim užitkom (končno) predala Jon Snow in Daenerys Targaryen. Šok je bil sicer tudi po tem prizoru velik, saj sta si Jon in Daenerys v sorodu.

 | Avtor: HBO HBO
PREVARA – ko strast izrine občutek odgovornosti

Noah Solloway (Dominic West), poročen oče štirih otrok, se v restavraciji zaljubi v natakarico Alison Lockhart (Ruth Wilson) in z njo začne usodno razmerje, zaradi katerega se ne konča le njegov in njen zakon, ampak tudi eno življenje. Serija o tem razmerju in dogodkih, ki mu sledijo, pripoveduje skozi oči glavnih akterjev, s čimer nas opomni, da je tudi resnica subjektivna.

Serija, ki bo prihodnje leto dobila peto sezono in je bila nagrajena s tremi zlatimi globusi, je napeta in polna vročih prizorov in izklesanih teles. Gledalcem je verjetno najbolj ostal v spominu akrobatski seks v hotelski sobi, ko sta Alison in Noah še enkrat dokazala, da se takšni privlačnosti ni mogoče upreti.

 | Avtor: HBO HBO
PRAVA KRI – vsak z vsakim, in to večkrat

Zvezdniška zasedba te vampirske serije je naravnost neverjetna – Anna Paquin, Steven Moyer, Alexander Skarsgård, Joe Manganiello … In vsi so bili v seriji popolnoma goli. Tudi preznojeni in krvavi. Serija je dočakala sedem sezon, nagrajena je bila tudi z zlatim globusom, sicer pa se lahko skupaj pohvali s kar 36 nagradami in 155 nominacijami.

V seriji spremljamo natakarico Suki, v katero se zaljubita kar dva vampirja, pa ne le zato, ker je izjemno seksi, ampak tudi zato, ker ima prav posebno kri. Pozneje lepotički, ki jo igra Paquinova, sicer dvori tudi volkodlak. Ta nadnaravna serija je postregla z zagotovo najbolj seksi prizori v zgodovini televizije. Nepozaben bo za vse čase ostal trojček med Suki in njenima dvema krvosesoma, a tudi grobi seks med dvema vampirjema.

 | Avtor: HBO HBO
MAJHNE LAŽI slekle Nicole Kidman in Alexandra Skarsgårda

Gledalci serije Majhne laži so bili nad prvo sezono tako navdušeni, da so izsilili drugo. Ta namreč ni bila načrtovana. V tej seriji so v ospredju ženske in tudi ta zvezdniška zasedba je fenomenalna - Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Shailene Woodley in Laura Dern.

Črna komedija je bila posneta po istoimenski knjižni uspešnici, govori pa o skupini prijateljic, Madeline, Bonnie, Celeste, Jane in Renati, iz Montereyja. Prvi del se začne z umorom, kdo je umrl in kdo je morilec pa izvemo šele pozneje, takoj pa je jasno, da je zločin povezan z omenjenimi ženskami. Te namreč nikakor niso tako nedolžne, kot se zdi na prvi pogled …

V tej zgodbi pa ni le zanimiv odnos med tekmovalnimi materami, ampak tudi destruktivna ljubezen med Celeste in njenim možem, ki ga igra Alexander Skarsgård. Njuni spori in spolno življenje so strastni, a tudi nasilni. Nicole je povedala, da je med snemanjem utrpela modrice, a je bila nanje ponosna, saj je želela prizore nasilja med zakoncema predstaviti v čim bolj realni luči, saj gre za pomembno temo. Na srečo pa je imela njena vloga tudi „bonbončke“. Gola se je lahko stiskala k postavnemu Skarsgårdu.

To je le nekaj serij, ki so tudi zaradi provokativnih prizorov obsedle svet.

HBO GO - NAJBOLJŠE SERIJE ONLINE

HBO GO prinaša več kot 4000 ur vsebin: vse sezone HBO serij, hit serije drugih studiev, hollywoodske blockbusterje in najlepše risanke. Ekskluzivne premiere izbranih serij so na voljo istočasno kot tudi ameriški publiki. Vse je prevedeno v slovenščino. Glejte kadarkoli si zaželite na svoji najljubši napravi.