Oglaševanje
11 ogledov

Z nami na Plačance 2

Plačanci 2
1/6
Blitz
Bi se radi zabavali v družbi super akcijskih zvezdnikov? Prihodnji teden se namreč v slovenske kinodvorane vračajo Plačanci. Po dve vstopnici dobijo ...

Plačanci se vračajo – in tokrat gre za osebni obračun. Sylvester Stallone, gonilo izza franšize Plačanci, je znova združil mogočno zasedbo super zvezdnikov akcijskega žanra, kakršne na velikih platnih skupaj še nismo imeli prilike videti: Barney Ross (Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) in Hale Caesar (Terry Crews) – z njimi pa še najnovejša člana Billy the Kid (Liam Hemsworth) in Maggie (Yu Nan) – so spet skupaj, saj gospod Church (Bruce Willis) Plačance najame za na videz povsem enostavno nalogo. Zdi se, da si bodo plačilo zlahka zaslužili, a gredo stvari po zlu in enega od njih zlobno ubijejo. Moštvo se je primorano maščevati na sovražnem ozemlju, kjer nimajo veliko možnosti. Skozi sovražnikove vrste si kot kosci utirajo pot, sejejo zmedo in v hipu opravijo z nepričakovano nevarnostjo – s petimi tonami plutonija, kar je več kot dovolj, da se spremeni ravnovesje sil. A to še ni nič v primerjavi s pravico, s katero postrežejo zlobnežu, ki jim je pokončal brata. To je treba storiti tako, kot to znajo samo Plačanci.

Plačance 2 so začeli snovati, še preden so dokončali in v kina poslali prvega. Stallone, ki je zgradil celotno mitologijo ekipe Plačancev, je spet združil zvezdnike akcijskih filmov ter hkrati za to zvezdniško zasedbo pisal in se spopadel s fizično in čustveno zahtevno vlogo glavnega junaka Barneyja Rossa. "Zasedba, ki smo jo nabrali, je fenomenalna," pravi igralec. "In Plačanci 2 so brez izjeme največji akcijski pustolovski film, pri katerem sem kdaj sodeloval."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.