Oglaševanje
64 ogledov

ZAKAJ ALENKA IN KATARINA TUDI POLETI PIJETA ČAJ

ledeni čaji 3 Žurnal24 main
Čaj ni samo napitek za hladne zimske dni. Poleti vas čaj prijetno odžeja in osveži na zdrav način. Vaše telo hidrira in hkrati vnese obilico zdravih hranljivih snovi. Vse to brez kalorij in občutka slabe vesti!

Osvežite se s kozarcem ledenega čaja

Poletje je čas, ko tople napitke zamenjajo osvežilne pijače, ohlajene s kockami ledu. Vendar to ne pomeni, da se morate odreči tudi čaju. Namesto tople skodelice čaja si pripravite osvežilen kozarec ledenega čaja, ki vas bo prijetno ohladil v pasjih dneh. Ne kupujte presladkih kupljenih ledenih čajev in si pripravite zdravo ter še bolj okusno različico kar doma.

Uporabite lahko kateri koli čaj – beli, zeleni, oolong, črni, zeliščni, sadni ali roiboos – ki ga pripravite nekoliko močneje in ga pozneje razredčite z veliko količino ledu. Če želite svoje čute še bolje prebuditi in osvežiti, vam priporočamo posebej izbrane okuse ledenih čajev za pripravo doma, ki vsebujejo najbolj osvežilne sestavine, kot sta limona in breskev. Le komu ne bi pasala ohladitev z imenom Pina Colada ali Plava laguna?

Zeleno, ki te ljubim zeleno

Ali ste vedeli, da ima skodelica zelenega čaja več zdravilnih koristi kot kozarec vode? Zeleni čaj vaše telo hidrira enako uspešno kot voda. Vendar to ni vse. Z vsakim požirkom zelenega čaja vnašate v svoj organizem obilico hranljivih snovi, ki srbijo za vaše zdravje. Zato se z zelenim čajem ne boste samo odžejali, temveč boste poskrbeli, da ostanete zdravi.

Katekini v zelenem čaju so močni antioksidanti, ki dokazano zavirajo staranje in preprečujejo nastanek več oblik raka.Kofein v zelenem čaju pa ohranja vaše misli budne skozi cel dan, da lahko tudi v lenobni vročini ostanete uspešni in produktivni.

Lepe in vitke z zelenim čajem

Zeleni čaj je popolna pijača za vsakogar, vendar njegove blagodejne koristi še posebej navdušujejo ženske. Skodelica zelenega čaja ne vsebuje niti ene same kalorije. Še več. Kofein v zelenem čaju pomaga pri izgorevanju maščob, zato vam bo zeleni čaj pomagal shujšati in oblikovati postavo. Hkrati antioksidanti v zelenem čaju spodbujajo metabolizem in pospešujejo prebavo, zato se boste počutile lahkotno celo poletje.

Antioksidanti s svojim zaviranjem staranja pomagajo preprečevati pojav gubic in drugih znakov staranja kože. S svojim delovanjem izničujejo tudi škodljive vplive sončnih žarkov na kožo. Zeleni čaj vsebuje tudi nekaj vitaminov iz skupine B, ki blagodejno vplivajo na lepši videz kože, las in nohtov. Z zelenim čajem se počutite lepo in zapeljivo v svojem telesu.

 

 

 

 

 

 

Tudi znane Slovenke so prave čajeljubke.

Katarina Jurkovič

Zelo rada imam čaje in jih pijem čez celo leto. Najraje imam zeleni čaj, ki ga pozimi pijem toplega, poleti ga ohladim s kakšno kocko ledu. Všeč mi je blag okus in to, da vem, da z zelenim čajem skrbim za svoje telo, postavo in videz.

 

 

 

 

Alenka Oldroyd

Moje jutro se začne s skodelico zelenega čaja. Tako se počasi prebudim in pozitivno začnem nov dan. Najraje pijem čistega brez sladkorja in mleka, včasih si privoščim tudi kakšnega z dodano sadno aromo, da si malo popestrim dan.

 

 

 

 

Končno se lahko tudi vi poleti osvežite na zdrav način. V čajnici Zisha vam ponujamo več kot 200 različnih čajev. Izberite svojega najljubšega!

Prav zdaj dobite čaje Zisha po promocijsko znižani ceni z -10% popustom s KODO ZURNAL10, le za bralce, samo na www.zisha.si