Oglaševanje
3866 ogledov

Naredite to in videti boste vsaj deset let mlajši

Gube Shutterstock
Zakonska kriza je opogumila Mio, da premaga gube in izbriše leta s svojega obraza. Kdo je bolje seznanjen z mukami osebe, ki se bori z gubami, kot oseba, ki se je s tem že soočila?

Mia Kovač, 45 letnica, ki je zaradi gub izgledala veliko starejša. Odločila vzeti stvari v svoje roke, motiviral pa jo je strah za njen zakon. Učinkovito je uspela zmanjšati izražene in globoke gube in upočasniti nastajanje novih. Zahvaljujoč naravni rešitvi, je že po krajšem času izgledala mlajše. Upamo, da bo njena zgodba pomagala vsem tistim, ki želijo izbrisati gube s svojega obraza.

V: Kaj je bil mejnik, ki vas je spodbudil, da se podaš v boj proti gubam?

Mia:Pred enim letom sva z možem odšla na večerjo skupaj še z enim zakonskim parom, ki se je davno odselil v tujino. Mislim, da ju nisva videla najmanj 7–8 let. Pred tem smo se dolgo poznali, še iz srednje šole, saj smo bili ista generacija. Ko smo se videli po toliko letih, sem bila šokirana. Moja nekdanja prijateljica je bila videti najmanj 10 let mlajša. Že prej sem se zavedala, da imam gube. Toda šokantno je bilo, da sem se tako postarala. Takrat sem pomislila, da to zagotovo opazi tudi moj mož. Zaradi takšnih misli sem sama sebi zagrenila življenje.

V: Kaj se je zgodilo potem?

Mia: Da sem videti starejše kot ženske mojih let, je vplivalo na mojo samozavest in moje razpoloženje, še posebej zato, ker je prijateljica prisegla, da na obrazu ni imela nobenih posegov, le osnovno ga je negovala. Prav zato sem se še bolj obtoževala, da sem bila videti starejše. Nisem bila tako stara, toda v primerjavi z njo sem bila videti 10 let starejša. Jeza, nezadovoljstvo in izguba samozavesti so skoraj pripeljali do razpada moje družine. Resnično sem postala neznosna, česar moj mož ni mogel več trpeti. Popolnoma ga razumem, saj ga takšnega tudi sama ne bi mogla prenašati. To ni trajalo le nekaj tednov, temveč nekaj mesecev, morda celo eno leto. Prav spominjam se, kako mi je v trenutku izliva jeze dejal: "Če boš nadaljevala s tem, boš izgubila mene in vso družino."

V: Kdaj so se začeli vaši problemi z gubami?

Mia: Vedno sem bila mladostnega videza. Klicali so me celo mala Mia in vedno so me nekoliko pomlajšali. Toda s časom se je to spremenilo. Na žalost se tudi moja mami ni mogla pohvaliti z mladostnim videzom, zato verjamem, da je za to precej kriv tudi genski zapis. Po drugi nosečnosti sem začela kaditi, kar je še dodatno prispevalo k hitrejšemu staranju kože. Počasi, skoraj neopazno, so se okoli oči in ust pojavile gube.

V: Ali ste se gub skušali rešiti že prej?

Mia: Da, vedno. Včasih se mi je zdelo, da se borim z mlini na veter. Verjamem, da bi lahko naredila veliko, lahko bi recimo prenehala kaditi, toda iskala sem enostavnejše rešitve. Težava je bila v tem, da so se gube, čeprav sem morda kakšno odstranila, hitro vrnile nazaj. Nikoli se jih nisem uspela znebiti. Vse to sem lahko prenašala do vstopa v 40. leta. Stanje se je tedaj tako poslabšalo, da mi nobene kreme niti tretmaji v kozmetičnih salonih niso pomagali vsaj delno zmanjšati njihove vidnosti. V tem trenutku sem pomislila na operacijo. Le to mi je še ostalo! V trenutku, ko sem postala tako obupana, da bi odšla celo pod nož, sem naletela na naravno rešitev in izbrisala leta s svojega obraza.

V: Kaj vas je rešilo?

 | Avtor: ViperVenomAktiv ViperVenomAktiv
Mia: Odkrila sem ViperVenomAktiv, izdelek, ki me je rešil. Ko sem opazila, da sem po 7 dneh uporabe znatno zmanjšala vidnost gub in napela kožo, me je to še bolj motiviralo, da usmerim pozornost na prehrano. Najprej sem poslušala strokovne nasvete in prenehala kaditi. Prav tako se nisem toliko izpostavljala soncu oziroma sem uporabljala kreme z zaščitnim faktorjem. Odločila sem se paziti celo pri prehrani. Zmanjšala sem vnos rdečega mesa in mlečnih izdelkov ter se poskušala izogibati predelani hrani in sladkorju. Z druge strani pa sem v prehrano vključila rdečo, vijolično in črno sadje, zelenjavo, fižol in polnozrnate žitarice. Odkrila sem celo vaje proti gubam! Začela sem nadzorovati obrazne mišice, da bi zmanjšala nastanek novih gub. Uporaba izdelka ViperVenomAktiv me je motivirala, saj sem prvič opazila očitno razliko na svojem obrazu. Sprememba v mojem videzu je bila ogromna in ni trajala le nekaj mesecev.

Zbrišite gube in se ponovno počutite bolj samozavestno! Izkoristite akcijo - SAMO DANES kar 50 % popusta! Zakaj bi trpeli nezadovoljstvo sami s seboj ali plačevali drage operacije, ko pa lahko že danes tudi vi zgladite gube na 100% naraven način?

V: Kaj pa vam je predstalvjalo največji izziv?

Mia: Kajenje! Mislila sem, da se ne bom nikoli mogla odreči cigaretam. Zdaj vem, da sem se temu izogibala, češ da sem šibka, da tega ne zmorem. Enako je bilo s prehrano. Potrebovala pa sem le motivacijo. Ko so gube začele izginjati in ko je moja koža postajala bolj napeta, sem doumela, da sta k temu prispevala slaba prehrana in kajenje. To mi je vlilo dodatno moč, da spremenim navade. Nemesto nezdravega kosila in cigaret sem začela uživati v lahki in zdravi prehrani. Po kosilu nisem pokadila cigarete, temveč sem se odpravila na miren sprehod. Noben resen problem ne bo izginil sam od sebe. Pomembno je biti motiviran in vztrajen.

V: Menite, da so gube resen problem?

Mia: Ne, da mislim, vem! Ne glede na to, da zveni čudno, gube resnično vplivajo na samozavest in na celostno samopodobo. Če niste zadovoljni sami s seboj, ne bo nihče drug. Tako je bilo tudi v mojem primeru. S seboj in s svojim videzom sploh nisem bila zadovoljna. Skrivala sem se za svojimi leti, češ, imam jih preko 40 in kaj zdaj, ne morem biti večno mlada. Pravzaprav pa se je za to masko skrivala nezadovoljna in nesrečna ženska v letih. To se je seveda odražalo na mojem zakonu, postala sem neznosna in to je skoraj pripeljalo do ločitve. Vse to le zaradi gub. Na srečo sem s pomočjo izdelka ViperVenomAktiv uspela izbrisati leta z obraza in vrnila svoje življenje na normalen tir.

V: Ali nam lahko poveste kaj več o čudežnem izdelku ViperVenomAktiv?

Mia: To je pravzaprav krema. Morda zveni noro, toda če ne bi bilo te kreme, kdo ve, kaj bi bilo z mojim zakonom. Rezultati, ki sem jih dosegla z njeno uporabo, so me motivirali. Res je, da sem prenehala kaditi, začela paziti na prehrano, delati vaje proti gubam in čuvati kožo pred soncem, kar je pomagalo pri zmanjšanju gub, toda brez kreme ViperVenomAktiv zagotovo ne bi imela dovolj motivacije za nadaljevanje boja. S to kremo so se rezultati opazili že po dveh tednih! To je bilo zame neverjetno.

 | Avtor: ViperVenomAktiv ViperVenomAktiv
V: Kako ste pravzaprav izvedeli za to kremo?

Mia: Ne boste verjeli, toda zanjo sem izvedela preko spleta. Verjetno bodo mnogi pomislili, da sem nora, da sem verjela nečemu, kar sem našla na spletu. Res je, da sem bila skeptična in da sem se na začetku bala, da bom zopet razočarana, toda globoko v sebi sem upala, da mi lahko pomaga. Srečna sem, da sem se odločila za ta korak in poskusila kremo. Če je ne bi, kdo ve, kako bi bil danes videti moj obraz in kakšno bi bilo moje življenje.

V: Ali želite reči, da ste se s kremo znebili gub in je le zaradi nje vaša koža zdaj tako napeta?

Mia: Da, prav to želim reči (smeh). Vem, kako noro to zveni, tudi sama sem tako mislila. To je krema, ki vsebuje sintetični ekstrakt kačjega strupa, ki prodre globoko v kožo in preprečuje kontrakcije mišic ter posledično povešanje kože. Njene ostale aktivne sestavine s skupnim delovanjem ščitijo kožo pred prostimi radikali, jo regenerirajo in napnejo. Nanašala sem jo povsod po obrazu, kjer sem opazila gube. Največ pa sem jih imela okoli oči. Zato sem se okoli oči mazala še naprej, tudi po tem, ko so gube izginile, da bi preprečila njihovo ponovno pojavljanje.

 | Avtor: ViperVenomAktiv ViperVenomAktiv
V: Kako trenutno vzdržujete stanje svoje kože?

Mia: Občasno še vedno uporabljam ViperVenomAktiv, na primer, ko pred spanjem pozabim odstraniti ličila, ko sem dolgo na soncu ali pa se spozabim in jem nezdravo. Gube se ne pojavljajo tako kot prej, toda kremo uporabljam zaradi preventive. Navadila sem se na svoj mladosten videz in želim ga obdržati čim dlje. Ponavljam, pomembno je, da te nekaj motivira in da dojameš, da zmoreš, vse ostalo pa bo steklo samo. Sčasoma se navadiš pravilnega prehranjevanja, izogibanja alkoholu in obveznega odstranjevanja ličil pred spanjem. Seveda, treba je tudi prenehati kaditi. Vse to prizanaša našemu celotnemu organizmu.

V: Ali imate še kakšen nasvet za tiste, ki se želijo znebiti gub?

Mia: Prenehajte kaditi, izogibajte se alkoholu in se pretirano ne izpostavljajte soncu brez ustrezne zaščite. Celo nekaj minut na soncu brez zaščitne kreme lahko sčasoma postane škodljivo za kožo. Zato vsak dan uporabljajte kremo z zaščitnim faktorjem. Ni se vam treba odločiti za nikakršne diete, toda vsekakor pazite na prehrano. Spite na hrbtu, da ne boste čez noč mečkali kože obraza. Pred spanjem obvezno odstranite ličila. Naredite nekaj vaj za nadzor obraznih mišic. Prve gube se pojavljajo prav kot posledica obrazne mimike. Najpomembnejše pa je, da se 2 krat dnevno mažete s kremo ViperVenomAktiv, dokler ne boste zadovoljni z videzom svojega obraza. V mojem primeru so bili za to potrebni le 4 tedni!

Skrivnost učinkovitega zmanjšanja gub je razkrita in presenečeni zdravniki ji pravijo moderni čudež. Zato smo se obrnili na proizvajalce te kreme, da bi skupaj za naše brelce pripravili posebno ponudbo. Odločite se za naravno, učinkovito in preverjeno formulo, ki bo pomlajšala in zgladila vašo kožo.

Zgrabite enkratno priložnost – AKCIJA JE OMEJENA: samo za bralce tega članka smo rezervirali kar 50 % popusta na revolucionarno kremo Vein Stopper! Prihranite kar polovico vrednosti izjemne kreme in jo namesto za 79,94 € dobite samo za 39,97 € TUKAJ 

OPOZORILO: Zaradi povečane prodaje so dnevna naročila omjejena.