Oglaševanje
4 ogledov

Zaščitite dom pred zunanjimi vplivi

AJM Žurnal24 main
Se želite skriti pred radovednimi pogledi in hkrati ohladiti vaš dom v prihajajočih poletnih mesecih? Potem je pravi čas da vaša okna zaščitite z ustreznimi žaluzijami.

V podjetju AJM d.o.o. imate na voljo notranje in zunanje žaluzije. Gre za senčila, ki imajo dolgo življenjsko dobo in naš prostor ščitijo pred zunanjimi vplivi. Z njimi tudi kontroliramo količino svetlobe v prostoru in ohranjamo primerno temperaturo. Zelo dobro se obnesejo pri senčenju večjih površin in so kot take še posebej uporabne pri opremi stavb moderne arhitekture. Hkrati so enostavne za rokovanje in v primerni barvi dekorativen element v prostoru.

Podjetje AJM okna, vrata, senčila d.o.o., ki se nahaja v Kozjaku nad Pesnico pri Mariboru, se ponaša z že več kot dve desetletji dolgo tradicijo in je vodilni proizvajalec PVC-, ALU- in lesenega stavbnega pohištva v Sloveniji in tem delu Evrope. V njihovi bogati ponudbi stavbnega pohištva so tudi žaluzije, ki jih, kolikor je tehnološko mogoče, prilagodijo vašim željam in potrebam. Izbirate lahko med številnimi barvnimi kombinacijami barvne lestvice RAL in prepričani smo, da boste našli odtenek zase.

Če imate kakršnokoli vprašanje, jih lahko pokličete na njihovo brezplačno številko 080 14 01, kjer vam bodo svetovali njihovi strokovnjaki. Prav tako pa jih lahko obiščete v katerem izmed salonov, ki se nahajajo po vsej Sloveniji.