Oglaševanje
20 ogledov

Zaspana muca zmagovalec naše akcije

Zaspana muca bralka Tina Črnko
Dobili smo zmagovalca poletne akcije zurnal24.si Moje noro poletje. Aparat Nikon Coolpix S3000 dobi Tjaša Črnko za fotografijo z naslovom Zaspana muca. Deset glasovalcev pa bo dobilo Žurnalove majice.

Poslali ste nam 105 fotografij s poletno tematiko, o zmagovalcu pa so odločili glasovi obiskovalcev našega portala. Mucek Miki, ki si je privoščil popoldanski dremež, je prepričal največ obiskovalcev našega portala in z 274 glasovi priboril nagrado Tjaši Črnko.

Kot smo opozarjali že med samo akcijo, smo goljufe izključili, in sicer na podlagi pregleda podatkov o glasovanju pri prvih desetih fotografijah po številu glasov. Podatke hranimo v uredništvu.

Deset majic za glasovalce

Med vsemi, ki ste glasovali za fotografije, smo izžrebali tudi deset tistih, ki bodo dobili Žurnalove majice. To so: Helena Golobič, Zofija Mahne, Vesna Letonja, Klemen Maček, Metka Divajk, Renata Mavsar, Tjaša Kastelic Asomani, Tanja Rozman, Milena Kikel in Barbara Lovše.

Tako zmagovalka akcije kot deset nagrajenih glasovalcev bo vse podatke o prevzemu nagrad dobilo po elektronski pošti v prihodnjih dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.