Oglaševanje
2934 ogledov

Že veš, da lahko z enim klikom dosežeš vse mojstre?

Pexels
Ja prav ste prebrali. Ne glede na to, ali je pred vami prenova stanovanja, selitev pohištva, nadležno popravilo pralnega ali pomivalnega stroja, je po novem mojstre doseči lažje kot kadar koli prej. Zato je zaslužen prvi sistem za javno zbiranje ponudb IZBEREM.si, ki je za iskalce storitev celo BREZPLAČEN.

Nič več čakanja

Zakaj bi porabljali vaš dragocen čas, klicali na desetine ponudnikov, barantali za ceno in trpeli nadležne sestanke? Da je električarja, keramičarja, vodovodarja ali katerega koli drugega mojstra težko priklicati, še težje pa se dogovoriti za termin, ni nič novega. Včasih jih je potrebno čakati tudi več tednov in seveda se mojstru prilagodite vi.

S pomočjo sistema IZBEREM.si, v katerem je trenutno registriranih že približno 11 tisoč podjetij, ki ponujajo več kot 700 vrst različnih storitev, je iskanje izvajalca storitev postalo lažje kot kadar koli prej.

Ne glede na to, kje v Sloveniji stanujete ali kakršno koli storitev potrebujete, imate sedaj vse mojstre in storitve na dosegu samo z enim klikom. Na IZBEREM.si se preprosto brezplačno registrirate, oddate svoje povpraševanje in počakate na ponudbe.

ZA POVPRAŠEVALCE STORITEV

Izberite najboljšo ponudbo

Hitro po oddaji povpraševanja boste v sistemu IZBEREM.si in z elektronskim sporočilom obveščeni o ponudbi izvajalca, ki se je odzval na vaše povpraševanje. Vse ponudbe na IZBEREM.si vsebujejo transparentno ceno in za vas pomembne informacije. Vi pa za izvajalce po želji ostajate anonimni. Samo vi lahko kontaktirate izvajalca, ki vam najbolj ustreza in se z njim neposredno dogovorite za posel. Odločitev, katerega mojstra izbrati, še nikoli ni bila preprostejša. Zakaj? Prvi sistem za javno in transparentno zbiranje ponudb vam namreč omogoča, da pravega ponudnika izberete glede na vrsto izvedbe, lokacijo, ceno in priporočila drugih uporabnikov. Posledično boste vedno dobili pošteno ceno, storitev pa bo opravljena kakovostno in ob dogovorjenem terminu.

Sliši se zanimivo, kajne?

V kolikor želite tudi vi prihraniti čas in ohraniti mirne živce, se lahko kot povpraševalec že danes brezplačno registrirate v prvi sistem za javno zbiranje ponudb - IZBEREM.si!

Imate kakšno vprašanje?

Ni problema! Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 44 55, kjer vam bodo prijazni svetovalci odgovorili na vsa zastavljena vprašanja, ali vam pomagali ustvariti uporabniški profil.