Oglaševanje
190 ogledov

Želite shujšati na 100% naraven in zdrav način?

MEDIPAK Žurnal24 main
Kmalu bo tukaj poletna sezona, zato je zdaj pravi čas, da začnete hujšati, če želite izgubiti odvečne kilograme, ki so se nabrali čez zimo. Zakaj se ne bi letos izognili mučnim in nezdravim dietam? Rešitev: polifenoli v vodnem izvlečku zelenega čaja.

1. korak: Hujšanje se začne v glavi

Uspešno hujšanje, ohranitev zdrave telesne teže in dobro počutje v lastni koži se začne v glavi. Preden se lotite hujšanja, si zato postavite dolgoročen cilj, ki bo zagotovo pomenil tudi spremembo življenjskega sloga. Odstranite čim več motečih dejavnikov in si za vse največje pregrehe poiščite zdrave nadomestke. Ko boste sprejeli nov način življenja, sploh ne boste več imeli občutka odrekanja.

2. korak: Poiščite naravno, zdravo in učinkovito pomoč

Da bo hujšanje lažje, si pomagajte s 100% naravnim in certificirano vegetarijanskim in veganskim prehranskim dopolnilom — kapsulami Metasys. Te vsebujejo vodni izvleček zelenega čaja, ki je izdelan s posebnim patentiranim procesom, pri katerem se izločajo polifenoli. Ker ti uravnavajo bazalni metabolizem, spodbujajo proces izgorevanja maščob v telesu, dvigujejo raven energije ter nevtralizirajo in uničijo proste radikale, so idealen pomočnik pri hujšanju. To pa še ni vse! Znanstvene raziskave so pokazale, da polifenoli zaradi svoje specifične biološke aktivnosti varujejo krvne žile, imunski sistem in srce. Tako boste končno lahko hujšali, hkrati pa skrbeli za svoje zdravje in lepoto!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. korak: Vztrajajte 3 mesece!

Za optimalen učinek programa Metasys, ki ga je razvila skupina zdravnikov iz Evrope in ZDA, je priporočljivo kapsule Metasys uživati tri mesece, kolikor je potrebno, da telo preoblikujete in očistite strupov, ki so stranski produkti hujšanja. Po trimesečnem programu boste tako znova uravnovesili bazalni metabolizem, z zaviranjem lipaze zmanjšali absorpcijo nasičenih maščob (hkrati pa popolnoma nič vplivali na absorpcijo koristnih esencialnih maščob) in pridobili toliko dodatne energije, kot bi tekli pol ure. Res je, tudi to je mogoče: s kapsulami Metasys boste hujšali, hkrati pa imeli več energije kot prej, pa še za svoje zdravje boste poskrbeli!

4. korak: Hujšati začnite že danes

V zadnjem desetletju je Metasys pri izgubi odvečnih kilogramov zelo uspešno pomagal že na tisoč ljudem po svetu, zato se jim pridružite in si čim prej priskrbite svoj program Metasys. Kupite ga lahko v bolje založenih lekarnah in specializiranih centrih (v fitnesih in centrih dobrega počutja) ali ga naročite na spletni strani www.metasys-slo.si. Za več informacij o programu Metasys pokličite na 041 683 903 ali pišite na info@metasys-slo.si.