Oglaševanje
124 ogledov

Zmagala je Vildana Poznič Kralj

Poznič_Kralj Andrej Križ
Poslovna sekretarka Sindikata bančništva Slovenije Vildana Poznič Kralj je premagala Tanjo Vogrinec, tajnico Centra tehničnih pregledov v IVD Maribor, in Natašo Slana, administratorko na Ministrstvu za pravosodje in javno upravo RS, ter tako postala tajnica/poslovna asistentka leta 2012.

Poznič Kraljeva je tako postala že 16. ambasadorka asistentskega poklica, ki jo/ga vsako leto razglasijo na kongresu poslovnih asistentk. Letos se je na razpis prijavilo 25 kandidatk in en kandidat, ki so se konec marca preizkusili v poznavanju slovenskega ter enega tujega jezika, strokovnem asistentskem delu in obvladovanju informacijske tehnologije ter računalniških orodij.

"Bilo je zelo lepo presenečenje. Ker se mi je zdelo letošnje testiranje strokovno zelo zahtevno, nisem bila čisto prepričana vase. Odkrito: zmage nisem pričakovala, sem pa upala, da bom zmagala," je povedala Poznič Kraljeva in dodala, da vse bolj verjame v medsebojno združevanje in sodelovanje z namenom doseči več, bolje, drugače. "Že sami lahko naredimo veliko, toda kaj vse šele lahko naredimo skupaj."