Oglaševanje
52 ogledov

Zmagovalka: "Nogometašem bom pokazala nove prsi"

Brigita Flajnik
1/9
Saša Despot
Znane so tri zmagovalke nagradnega tekmovanja Lepota na dlani. Z njimi smo poklepetali o tem, če se operacije že kaj bojijo, kako so prepričale prijatelje, da glasujejo za njih in kako jim bo operacija spremenila življenje.

Boj v nagradnem tekmovanju lepota na dlani je bil najbolj napet v kategoriji prsi, na koncu pa je s 33,99 odstotki glasov zmagovalka skupine postala Tanja Mustafič. Le dobra dva odstotka manj glasov je dobila drugo uvrščena, zelo blizu je bila tudi tretje uvrščena tekmovalka z 29,45 odstotki glasov. Operacijo v kategoriji obraz ste najbolj zaželeli Anji Kofler, ki je zmagala z 39,66 odstotki glasov v tekmovalni skupini., drugo uvrščena tekmovalka je prejela 31,63 glasov. Prepričljivo, s kar 49,43 odstotki glasov v kategoriji telo pa je zmagala Brigita Flajnik in tako za seboj za več kot 20 odstotkov pustila drugo uvrščeno kandidatko.

Prve vtise o zmagi so nam že zaupale vse tri zmagovalke.

Imate zdaj, ko ste dobili nagrado, kakšne pomisleke. Vas je strah operacije?
Brigita Flajnik: Ja, me je. Najbolj me je strah okrevanja in bolečin po operaciji. Pomislekov pa nimam.

Anja Kofler: Res me ni čisto nič strah. Zelo sem vesela, da mi je uspelo dobiti nagrado in da bom končno lahko uresničila sanje.

Tanja Mustafič: Ne, sploh ne. Ne občutim niti pikice strahu.

Bi na operacijo šli, tudi če ne bi osvojili nagrade?
Brigita: Bi, sigurno. Sicer ne v roku parih mesecev, enkrat v prihodnosti pa sigurno. O operaciji razmišljam že nekaj časa.

Anja: O operaciji sem se že posvetovala tudi s slovenskimi kirurgi, a jim nekako nisem zaupala, niso me prepričali, zato se za operacijo pri nas ne bi odločila.

Tanja: Mislim, da ja. Verjetno ne takoj, s časoma pa sigurno.

Zakaj mislite, da so naši bralci glasovali za vas?
Brigita: Težko rečem. Na nagradno tekmovanje sem se prijavila z dobro voljo in z dobrim občutkom, z drugimi tekmovalkami se nisem obremenjevala, prepustila sem se toku. Dober občutek so mi dajali tudi ljudje, ki so glasovali zame in so me podpirali.

Anja: Pravzaprav me je zmaga presenetila. Mislila sem, da bo zmagala gospa, ki si je zaželela pomlajevanje obraza. Po všečkih na vaši strani je ona imela največ možnosti. Verjetno pa so bralci videli, da je moja težava drugačna, neobičajna, saj nima nihče takšen vrat, kot jaz.

Tanja: Zato, ker imam najboljše prijatelje in podpornike na svetu.

Ste prosili prijatelje, da glasujejo za vas? Koliko glasov ste poslali sami zase?
Brigita: Ja, prijatelje sem prosila preko Facebooka in po elektronski pošti. Ko so se mi javljali, da glasujejo zame, sem dobila dober občutek. Nekaj SMS-sporočil pa sem poslala tudi zase. Koliko, bom ugotovila, ko bom dobila račun za mobitel.

Anja: Akcijo preko družabnega omrežja sva naredili skupaj z eno od kandidatk iz druge kategorije. Skupno pozivanje k glasovanju je bilo lažje. Sama zase pa nisem mogla glasovati, ker ne morem pošiljati komercialnih sporočil.

Tanja: Seveda sem naredila akcijo na Facebooku, prijateljem sem pošiljala sporočila, naj glasujejo zame, lokalnemu nogometnemu moštvu sem obljubila, da jim bom pokazala nove prsi, veliko SMS-ov pa je poslala tudi tašča in celotna družina. S svojega mobitela sem poslala okoli 40 glasov.

Kako mislite, da bo operacija izboljšala vaše življenje?
Brigita: Trebuh je res tista stvar, ki me moti, drugače sem s seboj zadovoljna. Operacija bo tako le pika na i pri samozavesti, pri osebnem počutju. Verjamem, da se bom pomladila za nekaj let.

Anja: Zelo. Upam, da bom lahko uresničila svoje sanje, ki jih pred tem nisem mogla. Zelo si želim v vojsko, a me zaradi takšnega vratu in težav z dihanjem niso sprejeli. Upam, da mi sedaj uspe. Seveda se mi bo izboljšala tudi samozavest, lahko se bom končno postrigla in nehala skrivati vrat.

Tanja: Mislim, da se bom na novo rodila. Trdno sem odločena shujšati, tudi s pomočjo osebnega trenerja in fitnesa. Drugim in sebi želim dokazati, da tudi jaz lahko shujšam in sedaj je ta zmaga še en razlog več, zakaj mi mora uspeti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice