Oglaševanje
4 ogledov

Znižajte stroške telekomunikacij

Paketi mobilne telefonije T-2 Žurnal24 main
Paketi mobilne telefonije T-2. Kličete ceneje in veste, koliko boste porabili.

Prednosti. Želite zmanjšati družinski strošek telekomunikacij? Izkoristite prednosti paketa T4, ki vključuje internet, televizijo, fiksni telefon in eno mobilno naročnino, ter enkrat za vselej optimizirajte tovrstne družinske stroške. Naročniki paketa T4 lahko dodatne naročnine za mobilno telefonijo sklenete po zelo ugodnih cenah, paketi z zakupljenimi enotami pa vključujejo tudi prenos podatkov. Z zakupljenimi enotami boste tako klicali ceneje, hkrati pa boste vedno vedeli, koliko boste porabili, in vas mesečni račun za stroške telekomunikacij ne bo nikoli šokiral. Tudi če imate v družini mladostnico, ki vse dni “visi na telefonu”.

4 storitve + 4 mobilniki

Povprečna štiričlanska družina potrebuje televizijo, internet, fiksni telefon in štiri mobilne telefone, za vsakega enega. To za seboj potegne sedem računov in sedem neobvladljivih stroškov, ki – ko jih seštejemo skupaj – niso zanemarljivi in predstavljajo pomemben delež družinskega proračuna. S paketom T4 in tremi dodatnimi mobilnimi naročninami vam T-2 vse to omogoča za manj kot 42 evrov (T4 Start in tri dodatne mobilni naročnine). Stroški telekomunikacij so s T-2 tako končno obvladljivi in preprosti! Prihranek lahko potrošite za družinske izlete ali otrokom dvignete žepnino.

Paketi za vsak žep

Če v vaši družini veliko telefonirate, izberite paket Mobilni 300, s katerim boste za le 23,99 evra na mesec lahko porabili neomejeno število ur klicev v fiksnem in mobilnem omrežju T-2 ter 300 minut klicev v vsa druga slovenska omrežja, prenesli 3 GB podatkov v omrežju T-2 in kar 300 MB v Si.mobilovem 3Gomrežju ter poslali 300 brezplačnih SMS sporočil. Če želite stroške zmanjšati na minimum, pa izberite paket Mobilni 100, ki vam za le 6,99 evra ponuja prav vse: neomejeno število klicev v fiksnem in mobilnem omrežju T-2, 100 minut klicev v vsa druga slovenska omrežja, 1 GB prenosa podatkov v omrežju T-2 in 100 MB v Si.mobilovem omrežju ter 100 brezplačnih SMS sporočil.