Popotnik
3497 ogledov

Teh ponudb to sezono za dopustnike ne bo

Hrvaška plaža Profimedia
Cene letalskih kart bodo porasle, napoveduje šef Ryanaira.

Veliko povpraševanje po letovanjih v Evropi je vzrok za zvišanje cen letalskih vozovnic, ki jih lahko pričakujemo. Šef Ryanaira Michael O'Leary napoveduje nekaj odstotni dvig cen. 

O'Leary pričakuje, da bodo cene od junija dalje spet take, kot so bile v času pred pandemijo. Zaradi velikega zanimanja za priljubljene evropske obmorske destinacije pričakuje, da bodo cene celotno poletje rasle. 

"Mislim, da bodo cene pozimi nižje, ampak je še prezgodaj reči," je dodal. Nekaj skrbi povzroča pričakovan padec gospodarske rasti in strah pred recesijo. Spodbudno je, da so trenutno rezervacije še vedno na ravni izpred pandemije. 

Hrvaška plaža Slovenija Popotnik Pozor: Če še niste uredili letošnjega poletnega dopusta, preberite tole ...

"Last minute" ponudb ne bo

V podjetju Tui ocenjujejo, da bodo rezervacije za letošnje poletne dopuste dosegle raven iz leta 2019. Direktor Tui Fritz Joussen pa ob tem opozarja, da letos ne bo "last minute" ponudb po nizkih cenah. 

Primošten, Hrvaška Popotnik Istra, Dalmacija ali Kvarner: Kje boste za svoj denar dobili največ?

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Dusan12 19:00 16.maj 2022.

    Gremo za petami modne vplivnice in fotomodela Šaba nagić, Anela visoko kotira, pri oblikovanju javnega mnenja o oblačenju Lidije Mirnik Divjak in lepotca Roberta Pavškča necenzurirano si.

  • Avatar pantani
    pantani 15:37 16.maj 2022.

    Itak gre vse v maloro!!!

Sorodne novice