Popotnik
1852 ogledov

Prepovedali bi dostop turistom

Pariz Pixabay
Prebivalci pariške ulice Rue Cremieux imajo dovolj turistov, ki cele dneve visijo pred njihovimi domovi in skušajo ujeti najlepšo fotografijo, ki bi jo delili s svojimi sledilci na Instagramu.

Mestni svet so tako že pozvali, naj ob določenih urah omeji dostop do "najlepše ulice" v Parizu, poroča britanski BBC.

Triglav Srce Slovenije Popotnik Le en kraj v Sloveniji ima ta naziv

Majhna tlakovana ulica v središču Pariza je pravi hit na Instagramu in privablja vedno več turistov, ki iščejo tisto unikatno in zavidanja vredno fotografijo, ki jo bo všečkalo več sto sledilcev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rivi (@riviblog) on

A naval brezbrižnih ljudi, ki nimajo občutka za zasebno lastnino, moti domačine. Eden od njih je celo vzpostavil račun na Instagramu Club Cremieux, kjer beleži vse nezaželene aktivnosti lovcev na zanimive utrinke - od izvajanja joge pred vhodnimi vrati do ležanja sredi ulice.

japonke Pri sosedih Svet Turistom kazni do 2500 evrov zaradi obutve

"Usedemo se za obed in zunaj tik pred oknom se ljudje fotografirajo, raperji dve uri snemajo filme, dekleta pa se derejo na dekliščinah. To je utrudljivo," je dejal eden od domačinov za radio France Info.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Box Quejadore (@laboxquejadore) on

Domačini so sedaj zaprosili mestni svet, naj jim zagotovi ograjo, s katero bi lahko zaprli ulico v času "prometne konice" turistov - ob večerih, koncih tedna ter sončnih vzhodih in zahodih.

Komentarjev 1
  • Avatar Millikanta
    Millikanta 00:31 10.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice