Popotnik
493 ogledov

Takšen plezani stolp bomo postavili to nedeljo

plezalni stolp PZS
1/7
Manca Čujež
Navdušeni bodo tako otroci kot tudi odrasli.

Na prvem Festivalu za ljubitelje živali v Novi Gorici, ki bo to nedeljo, 27. maja, bomo otroke razveselili s čisto pravim plezalnim stolpom, ki nam ga je priskrbela Planinska zveza Slovenije.

A brez skrbi, poskrbljeno bo tudi za varnost vseh otrok, ki se bodo želeli preizkusiti v plezanju.

Za varnost bodo poskrbeli inštuktorji Plezalne šole Peter Mrak, ki tudi sicer ponuja učenje premagovanja najrazličnejših izzivov v svetu vertikale. Tega se lahko naučite na plezalnih vadbah tekom celega šolskega leta v Novi Gorici in na Tolminskem, na poletnih taborih in na izletih v naravo.

V spodnjem članku preverite program jutrijšnjega dogajanja ...

Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici Tudi pasja plaža Vizita za živali Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici

Plezalna šola Peter Mrak pa v juniju pripravlja tudi Delavnico športnega plezanja, ki bo 30. junija v Centru šolskih in obšolskih dejavnosti v Tolminu. Delavnica bo potekala med 16. in 18. uro.

Pridružijo se jim lahko vsi otroci starejši od petih let. Naučili pa se bodo športnega plezanja na plezalni steni v različno težkih smereh, izdelovanja osnovnih plezalnih vozlov, čaka pa jih tudi poseben preizkus za tiste, ki bodo v plezanju najbolj spretni. Tiste, ki se bodo najbolj potrudili pa čaka tudi nagrada. Na delavnico se lahko prijavite na: mrak.peter@gmail.com, veseli pa bodo tudi prostovoljnih prispevkov.

 

Festival za ljubitelje živali Dogodek za otroke Vizita za živali Festival za živali letos na dveh lokacijah

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.