Popotnik
30644 ogledov

To je po oceni strokovnjakov najboljše smučišče v Sloveniji

Covid-19, smučišče, Krvavec RTC Krvavec Covid-19, smučišče, Krvavec
Organizacija World Ski Awards je razglasila ocene najboljših smučišč, namestitev in agencij na področju smučarskega turizma v posamezni državi.

Organizacija World Ski Awards, ki stremi k temu, da se dvignejo standardi smučarske industrije in s tem namenom že vrsto let podeljuje nagrade najboljšim v smučarski industriji po celem svetu, je sporočila ocene smučišč za preteklo leto. Poleg smučišč nagrade podelijo tudi najboljšim namestitvam, agencijam, torej vsem, ki prispevajo k uspešnosti smučarskega turizma.

Krvavec analiza Popotnik Ta smučišča s svojo ponudbo najbolj prepričajo

Že šesto leto zapored je nagrado za Najboljše smučišče v Sloveniji po izboru World Ski Awards romalo v roke RTC Krvavec. Pri gorenjskem smučišču so ob prejetem nazivu zapisali: "Zasluge za to gredo v prvi vrsti celotnemu kolektivu, ki je tudi v minuli sezoni, za katero vsi vemo, da je bila posebej zahtevna, trdo delal, da bi bili obiskovalci zadovoljni, istočasno pa tudi našim obiskovalcem, ki so prepoznali, da se trudimo postati in ostati najboljši med najboljšimi in nas nagradili s svojimi glasovi. Nagrada je za nas priznanje, hkrati pa seveda obveza, da se trudimo še naprej."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTC Krvavec (@rtckrvavec)

 

Komentarjev 1
  • jakec1575 13:37 08.marec 2022.

    Storitev je res na visjem nivoju od kar sem bil tam nazadnje pred leti. Letos pohvalim. Organizirian prevoz, parkiranje, kartomat, prehrana v kriski super, urejenost.