Popotnik
9448 ogledov

Za 170 evrov na noč dobili umazane brisače in plesniv parket

Apartma v Termah Čatež 24ur
Zaradi povečanega povpraševanja naj bi bili primorani oddajati tudi bolj dotrajane apartmaje.

Načrte za popravilo naj bi jim prekrižala epidemija

Štiričlansko družino naj bi v počitniških hiškah v Termah Čatež pričakale umazane brisače in parket, dotrajana okna in vrata, poročajo novinarji 24 UR. Štiri nočitve so družino stale več kot 700 evrov, plačali pa so s turističnimi boni. V Termah Čatež naj bi pojasnili, da so bili zaradi velikega povpraševanja primorani oddati tudi tiste bolj dotrajane apartmaje. Kot so dodali, so sicer želeli renovirati apartmaje, a jim je načrte prekrižala pandemija, ko so morali kompleks zapreti. "Žal nam je, da se gost ni obrnil direktno na nas, saj bi zanj našli ustrezno rešitev," so še dejali za 24 ur. 

"Ne vem, kako si sploh upajo"

A gost trdi, da so se že v času bivanja pritožili zaposlenim, ti pa naj bi jim ponudili le popust v višini 70 evrov na noč. Komaj so čakali, da gredo, zato ponudbe niti niso sprejeli. "Brisače so bile umazane, za vrati v dnevni sobi vse črno po tleh," je gost povedal za 24 UR. Apartma naj bi najeli preko portala Booking.com, kjer so fotografije kazale apartmaje v precej boljšem stanju. "Kaj takega po taki ceni ... Ne vem, kako si sploh upajo," je zaključil razočaran gost.  

Kranjska Gora pri nas Popotnik Če želite na počitnice v te kraje, bolje preverite razpoložjivost!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 22
  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 21:02 09.avgust 2020.

    Slovenski turizem je obup. Cene skoraj takšne kot v Avstriji, ponudba pa slabša, kot na Hrvaškem. Boni so stvari samo še poslabšali, ker se jim ni treba nič več trudit.

  • Avatar Gallisenna
    Gallisenna 01:03 07.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • blayo 00:07 07.avgust 2020.

    Čaki mal... ponudili so jim 40% popusta na noč in oni niso sprejeli??? Sorry, ampak tukaj neki ne štima.

Sorodne novice