Magazin > Odnosi in prosti čas
16088 ogledov

Takšen luksuz si lahko privoščite na turistične bone!

Hotel Rose Bled
1/8
zurnal24.si
Bled kot ga še ne poznate …

Zakaj si Bleda ne bi privoščili za več kot le enodnevni izlet in uživali v luksuznem razvajanju prenovljenega Bled Rose hotela, kjer vam ob koriščenju turističnih bonov brez doplačila ponudijo še čudovite bonbončke. Preizkusili smo to oazo tik ob jezeru. A ne le hotel, tudi Bled z okolico je poln doživetij, ki ne vključujejo le sprehoda okoli jezera, slastne kremšnite ali vožnje s pletno. 

Ribolov, golf, pohodništvo, potapljanje v jezeru, adrenalniski bike parki, aktivni in romantični oddih za pare, počitnice za seniorje in celotno družino, ekskluzivni wellness programi z zasebnimi vip sobami … Seznamu aktivnosti ni videti konca, pika na i pa je zagotovo vrhunska kulinarika, ki se začne že z bogatim hotelskim zajtrkom, v kar šestih hodih, ki vam ga postrežejo v povsem prenovljeni hotelski restavraciji s pogledom na blejsko jezero. 

Hotel pa letos ponuja tudi posebne ugodnosti. To so BON-bončki, brezplačne ugodnosti ter doživetja, med katerimi lahko izbirajo vsi gostje hotela, ki bodo pri njih preživeli vsaj dve nočitvi in ob tem koristili državne turistične bone. Izbirali bodo lahko med 2-urnim najemom ekskluzivnega VIP SPA prostora, 2 + 1 nočitvama gratis, a la carte večerjo za dve osebi, najemom električnih skuterjev, slikarskim platnom za ustvarjanje in spomin ali dobropisom pri dveh nočitvah v dvoposteljni sobi.

Bled Rose hotelu zaupajo tudi številni znani Slovenci in Slovenke ... 

Komentarjev 1
  • sam1 15:27 22.julij 2020.

    Ja,za ene je 200 evrov ali nekaj več luksus že od upokojitve,nekaterim pa je 3500 evrov + premalo in z njimi le stežka rinejo skozi mesec,ob tem pa se še vozijo ,telefonirajo in še marsikaj drugega počnejo na ramenih davkoplačevalcev....

Sorodne novice