Popotnik
4886 ogledov

Za tako ceno se za novo leto lahko razvajate v slovenskih termah

Terme Sveti Martin terme sveti martin
Slovenska naravna zdravilišča in terme pripravljajo različna silvestrovanja, kjer boste lahko uživali tako na gala večerjah kot v razvajanju v njihovih bazenih in wellnessu.

Bi preživeli silvestrovo ob dobri hrani in pijači in to v kopalkah? Zakaj pa ne! Slovenska naravna zdravilišča in terme pripravljajo različna silvestrovanja, kjer boste lahko uživali tako na gala večerjah kot v razvajanju v njihovih bazenih in wellnessu. 

Bled Slovenija Popotnik Vsi zamudniki: Z rezervacijo raje ne odlašajte

Dolenjske Toplice

Zen silvestrovanje na bazenu v Termah Dolenjske Toplice vključuje kopanje v notranjem termalnem bazenu in tudi pod zvezdami, razvajanje s podvodnimi masažami v soju lanter, neomejeno savnanje v velikem svetu savn ter zen tretmaji z dišečimi naravnimi pilingi in oblogami za sijočo polt, sproščujoče zvočne kopeli in vrtinčenje zraka, večerjo z bogatim izborom hladnih in toplih jedi v prijetnem vzdušju, ob praznični ambientalni osvetlitvi in umirjeni glasbi. Cena paketa za zunanje obiskovalce znaša 89 EUR.

Thermana Laško

Thermana Laško | Avtor: Thermana Laško Thermana Laško
Posebna paketa v terminu med 30. 12. 2022 in 2. 1. 2023 so pripravili tudi v Thermani Laško, kjer omogočajo brezplačno bivanje za otroke do 5. leta starosti. Tam lahko izbirate med paketoma Glamurozno »Gold Diamond« silvestrovo z gala večerjo v hotelu Thermana Park Laško ali zabavnim silvestrovanjem »Unicorn party – somewhere over the rainbow« v Termalnem Centru Thermana Park. Cena za minimalni čas bivanja 3 noči na osebo znaša od 618 evrov dalje.

Paketa vključujeta namestitev v dvoposteljni sobi standard (kopalni plašč za odrasle v sobi), polpenzion (samopostrežni bife za zajtrk in večerjo), silvestrsko večerjo 31.12.2022 v Veliki dvorani Thermana Park »Gold Diamond party« (Dress code: elegant) ali v Termalnem Centru Thermana Park »Unicorn party – somewhere over the rainbow« (Dress code: bathing suit), darilo pri silvestrski večerji, neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo obeh hotelov in dnevni vstop v fitnes center.

Velja omeniti tudi popuste, ki so jih v Thermani Laško pripravili za otroke:

• do dopolnjenega 5. leta                             brezplačno (spijo z odraslo osebo)
• ostali otroci od 5. do 9,99 leta                   50% popust (na dodatnem ležišču)
• ostali otroci od 10. do 11,99 leta               30% popust (na dodatnem ležišču)

 

Terme Čatež

Ponudbo Novoletni prazniki ob bazenu v termah Čatež lahko rezervirate že od 572 € dalje na paket. Ta vključuje dve nočitvi s polpenzionom za štiričlansko družino, (silvestrsko) kopanje v zimski Termalni rivieri in ostalih bazenskih kompleksih znotraj Hotela Čatež in Hotela Terme, silvestrsko večerjo ob glasbi in novoletni zajtrk v izbranem hotelu, koriščenje fitness studia v izbranem hotelu (za goste hotela Toplice in Terme), 10% popust za goste Hotela Terme v rimsko-irskih kopelih in storitvah v Centru zdravja in lepote ter bogat animacijski program.

Terme Zreče preverili smo cene Popotnik V teh termah bo štiričlanska družina plačala najmanj

Terme Olimia

Family-Wellness Termalija - Terme Olimia | Avtor: Terme Olimia Terme Olimia
V Wellness hotelu Sotelia****so pripravili paket treh nočitev s polpenzionom, ki vključuje neomejen vstop v Wellness Orhidelia, svečano silvestrsko bifejsko večerjo v hotelski restavraciji Bazilika (med 19.00 in 22.00) ali svečano streženo silvestrsko večerjo v savnah Wellnessa Orhidelia, dnevno sveže sadje in steklenico termalne vode v sobi in še nekatere druge ugodnosti. Cena za družinsko sobo superior z dvema dodatnima ležiščema za tri dni nanese 1651 evrov.

Šmarješke toplice

Tudi v Hotelu Vitarium**** Superior v Šmarjeških toplicah so za novoletne praznike pripravili ugodne pakete, ki vključujejo nočitev s polpenzionom, neomejeno kopanje v notranjih in zunanjih termalnih bazenih, nočno kopanje ob petkih (s kozarčkom penine) in sobotah, enkratni vstop v svet savn in vsakodnevno vodno telovadbo (hidrogimnastika in vodna aerobika). Cene se razlikujejo glede na datume:

27. 12.–30. 12. 2021  od 84,00 EUR / osebo

29. 12.–30. 12. 2021  od 84,00 EUR / osebo

29. 12. 2021–3. 1. 2022 od 142,40 EUR / osebo.

Otroci do dopolnjenega 6. leta v hotelu Vitarium bivajo brezplačno, prvi otrok od 6. do 12. leta ima 50 % popusta, drugi otrok od 6. do 12. leta biva brezplačno, tretji (oz. preostali) otroci od 6. do 12. leta imajo 50 % popust v sobi z dvema odraslima.

Family-Wellness Termalija - Terme Olimia slovenska zdravilišča Popotnik Takšne so cene celodnevnega kopanja za družine

Talaso Strunjan

Oddih za čas božično-novoletnih praznikov bo možen tudi v Talasu Strunjan – na najbolj zelenem koščku slovenske obale, kjer boste lahko preživeli tudi silvestrov večer. Ob polnoči vam bodo v njihovih savnah in bazenih postregli s penino, prvi dan v letu pa bodo podaljšali čas zajtrka. Praznike na obali v Talasu Strunjan ponujajo že od 71 evrov za osebo na noč. Oddih v Strunjanu vključuje nočitev s polpenzionom (v hotelu Laguna bo strežen zajtrk, večerja pa bo na voljo v hotelu Svoboda), neomejeno kopanje v bazenih z ogrevano morsko vodo in v morju, odlične obroke s skrbno izbranimi kakovostnimi lokalnimi sestavinami (značilna mediteranska kuhinja ter možnost izbire menija, pripravljenega po Montignacovi metodi), jutranjo hidrogimnastiko, vodno aerobiko, vodene sprehode in nordijsko hojo od ponedeljka do petka in bogat animacijski program.

 

Visit Ljubljana Popotnik Vau, to so v Ljubljani pripravili za najmlajše

Terme Dobrna

V Depandansi hotel Park Dobrna **** za čas novoletnih praznikov ponujajo Last Minute akcije za silvestrovanje, ki vključuje trikrat polpenzion že od 306 evrov na osebo. Ponudba je sestavljena iz treh nočitev z zajtrkom, dveh samopostrežnih večerj, novoletnega darila v sobi, silvestrskega aperitiva, svečane silvestrske večerje z živo plesno glasbo v Restavraciji Vita, novoletnega glasbenega večera v Kavarni Vita, kopanja v termalnih bazenih v hotelu Vita in neomejenega vstopa v Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxing area) za goste Boutique Hotela Dobrna.

Terme Zreče

Terme Zreče | Avtor: Dan Briški Dan Briški
Novoletne praznike lahko preživite tudi v termah Zreče, kjer v bližnjih namestitvenih kapacitetah nudijo štiridnevno razvajanje za najmanj 95 in največ 151 evrov na osebo na noč. Paket vključuje polpenzion, silvestrsko večerjo z aperitivom, penino ob polnoči in živo glasbo, neomejeno kopanje v termalnih bazenih, enkratni vstop v Savna vas, neomejen vstop v Savna vas za goste Hotela Atrij, nakup 2- ali večdnevne smučarske vozovnice 20 % ugodneje, ter animacijo v hotelu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.