Projekti
8 ogledov

Navdušeni testni vozniki

dunlop Žurnal24 main
Pozimi ima voznik dve osnovni zahtevi: na snegu, ledu, vodi in suhi podlagi si želi predvsem dobrega oprijema in brezhibnega zaviranja. Toliko bolj to velja za dinamične voznike, ki jim je vožnja v užitek.

Užitek namreč v največji meri izhaja iz aktivne varnosti. Se pravi, da je vožnja v užitek takrat, ko vsa varnostna pomagala delujejo tako, kot voznik pričakuje, in je avtomobilu zagotovljena najvišja raven učinkovitosti in zmogljivosti v vseh vremenskih razmerah. To preizkušajo tudi testni vozniki, ki za pnevmatike znamke Dunlop delijo le najboljše, laskave ocene.

Pri neodvisni nemški organizaciji Dekra, ki se ukvarja s tehničnimi pregledi in širše zastavljenimi preizkušanji celotnega avtomobila ter njegovih posameznih delov, so poklicni testni vozniki za pnevmatiko Dunlop Winter Sport 4D dejali, da jim je všeč, ker jih navdaja z zaupanjem. Pnevmatika jim je namreč med preizkušanjem posredovala veliko povratnih informacij in se izkazala z izjemno odzivnostjo na usmerjanje volana. Eden izmed voznikov je ob tem dodal, da je med preizkušanjem včasih skorajda pozabil, da so na avtomobilu zimske pnevmatike, saj so se pnevmatike Dunlop Winter Sport 4D izkazale za izjemne ob prečni obremenitvi, tudi na suhem.

To, kar so zanje ugotovili strokovnjaki, pa lahko na vsakdanjih cestah preverite tudi vsi tisti, ki boste letošnjo novost blagovne znamke Dunlop kupili. Z njeno pomočjo se boste nevarnim pastem izognili ali pa vam bodo čez pasti suvereno pomagale.

Sorodne novice