Slovenija
2817 ogledov

Aja, saj res: Ljubljana čez vikend izgubila predor!

slovenija 08.04.10 guzva na avtocesti, gneca zaradi prometne nesrece, kolona voz Nik Rovan
Zadnji delovni vikend obnovitvenih del znova povzroča dolge kolone.

Dars skupaj z izvajalci opravlja zadnja obnovitvena dela v sklopu garancije v predoru Šentvid. Ker so morali cev proti Gorenjski povsem zapreti, nastajajo na zahodni in severni obvoznici zastoji, saj je celoten promet proti Avstriji speljan prek Celovške ceste. 

Pred 14 dnevi, ko je bil predor nazadnje zaprt, je prišlo celo do 8 kilometrov dolge kolone. Minister za infrastrukturo Peter Gašperšič je sicer pred dnevi ob skupni izjavi s predstavniki Darsa zatrdil, da se kaj takšnega tokrat ne bo ponovilo, saj da imajo upravljalci prometa nalogo prilagajati pretočnost križišč na Celovški cesti prometnemu toku. 

Še večja gneča se obeta v nedeljo popoldan. Do zgoščenega prometa na avtocestah prihaja tudi na nekaterih drugih odsekih, predvsem tam, kjer potekajo obnovitvena dela, kot pri Brezovici, kjer odstranjujejo cestninsko postajo. 

cestninska postaja Torovo Avto 33 let smo se vozili mimo, včasih s kletvicami, danes je ni več

Uporabniki, pozor! V torek 29. 5. bodo zaprli priključek Postojna (izvoz iz Kopra in uvoz proti Ljubljani). Obvoz bo preko priključkov Razdrto ali Unec. 

Ljubljanska obvoznica Obvoznica Slovenija Gradbeni stroji bodo zabrneli poleti, na obvoznici nov bencinski servis

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.