Slovenija > Črna kronika
732 ogledov

39-letnik z nožem nad 21-letnika

Nož kri nasilje umor dokaz
Sprla sta se na območju vrtičkov v Stegnah.

V Stegnah je v sredo zvečer 39-letni moški fizično napadel in z nožem poškodoval 21-letnika. Ta mu je po poročanju PU Ljubljana nameraval prodati marihuano, po vsej verjetnosti pa je pri preprodaji med njima prišlo do spora zaradi predhodnega dolga v višini nekaj deset evrov. Osumljenec poskusa uboja je že v priporu.

Kot pojasnjujejo ljubljanski policisti, je 21-letniku kljub poškodbam z vozilom uspelo zbežati s kraja in poiskati pomoč. Osumljenca pa so v soboto s kazensko ovadbo privedli k dežurni preiskovalni sodnici, ki je zoper njega odredila pripor.

policija Grozil Slovenija Neznanec prisedel v avto in zahteval denar

Policisti so bili sicer o poškodovanem moškem v vozilu v Derčevi ulici obveščeni v sredo nekaj po 20. uri. Več policijskih patrulj je zavarovalo območje in začelo zbiranje obvestil o dogodku.

Med preiskavo kaznivega dejanja poskusa uboja so uvedli tudi predkazenski postopek zoper 21-letnega oškodovanca, in sicer zaradi kaznivih dejanj s področja preprodaje prepovedanih drog. Pri tem so opravili preiskave prostorov in vozil 21-letnika, v katerih so zasegli več snovi, za katere obstaja verjetnost, da gre za prepovedano drogo (okoli 0,5 kilograma in 11 paketkov po 40 gramov snovi), prav tako so zasegli tudi tehtnico in samozapiralne PVC vrečke. Tudi zoper 21-letnika bodo podali kazensko ovadbo, so še napovedali na PU Ljubljana.

Policija Slovenija Prepir zaradi kraje denarja in droge se je končal s poskusom uboja Nasilje Sredi Ljubljane Slovenija Zabodel 18-letnika, ta v življenjski ogroženosti

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • chicar 11:33 18.april 2018.

    To je oče tistega 18-letnika izpred dveh tednov ?