Slovenija > Črna kronika
23347 ogledov

Huda nesreča, poškodovanih pet mladih

Prometna nesreča na uvozu Postojna, avto s petimi mladimi trčil v tovornjak PGD Postojna
Pri uvozu na avtocesto v Postojni se je zgodaj zjutraj zgodila hujša prometna nesreča, v kateri se je poškodovalo pet mladih iz Postojne.

Vsi poškodovani so bili v osebnem avtomobilu, s katerim je 25-letnik iz Postojne trčil v zadnji del tovornega vozila s polpriklopnikom, ki ga je 39-letnik iz okolice Pivke ustavil pred semaforjem ob rdeči luči.

Policisti so bili o nesreči obveščeni ob 4.25, kot so ugotovili policisti pa je voznik brez zaviranja trčil v zadnji del polpriklopnika, ki je ustavil pri semaforju ob rdeči luči. Voznik in 23-letni sopotnik sta ostala ukleščena v vozilu. Oba so huje poškodovana odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Vkleščena in huje poškodovana je bila tudi 17-letna potnica, v nesreči pa sta bila lažje poškodovana še 21-letna sopotnica v vozilu in 23-letni sopotnik. 

Za voznika so odredili strokovni pregled za alkohol in prepovedane droge ter druge psihoaktivne snovi.

Na kraju so posredovale reševalne ekipe zdravstvenih domov Postojna, Sežana, Cerknica in Ilirska Bistrica ter postojnski gasilci. Promet je bil sproščen več kot dve uri po nesreči. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • Miza 12:30 30.julij 2018.

    Pa je šla nova Astra. Mali, pa upam, da je za vekomaj opravil z vožnjo avta.

  • Žurnalček 17:34 29.julij 2018.

    Mularija je naredila zastoj na urgenci v Ljubljani , ker so jih tri ure krpal in to vse raspoložljive sile . Ta mala je bla takšna k da mela ošpice od razbitih delcev štekla ! Starši pa zunaj jokal in ...prikaži več cvilel! Prijavo staršem za 17-letnico , kaj ima za početi ob 4.30 v disku in na cesti !

  • spela77 15:22 29.julij 2018.

    ho pride analiza vzetih tekocin,bi znal imeti fant kar tezave.Vendar pa na koncu je vazno da se zopet ne pise o smrtnih zrtvah.Ostalo se bo ze uredilo.